Kk39 Gulaybayer gebelikte bölgesel kararmalar ve cilt renk değişikliği oluyor ama gebelik dışı için sudocrem şu pişik kremini ciltte renk acmada kullananlar var aklınızda bulunsun hergun düzenli sürünce renk açılıyormuş
Elisam123 Gulaybayer gebelikten dolayıysa ne yaparsan yap geçmez doğumdan sonra kendiliğinden geçer gebelik yoksa eğer sert keseler oluyor onunla bir kat derini yüzmen gerek ne kadar temiz olsak da deri altındaki tüyler rengini karartabiliyor
Deletedmom7373700 Gulaybayer bence hiç bişey sürmeyin. Özellikle limon karbonat gibi asitli ürünleri. Gebelikte salgılanan hormonlar yüzünden normal bu kararmalar. Doğumdan bir süre sonra tamamen geçeceğini söylüyor doktorum.
smallbaby Limonla karbonat sürerdik ovalardık kurutana kadar sonra yıkardık bembeyaz olurdu eskiden ama şimdi isterse boya sürülmüş gibi olsun cnm hiç istemiyo çok etkili vede doğal bi çözüm dene istersen
smallbaby K-bra1 çook normal yarıya kadarı kapkara oluyo doğumdan sonra kir gibi dökülüyo banyo yaptıkça gidiyo telaş etmeyin hamileyken olan herşey doğumdan sonra kayboluyo
Ikoncan1 K-bra1 herkeste oluyor galiba bende de göğsün her yerine kararma yayıldı göğüs ucu kadar olmasa da, endişe etmeyelim yazilanlarda hep geçer diyorlar
smallbaby Benimennembirmelek bir zararı yok diye biliyorum sürebilirsin kuzenim hep yapar bi zararını duymadım
smallbaby smallbaby burdaki bi arkadaş asitli sürülmez diyo ama tam bilmiyorum doğru söylüyo neticede doğumdan sonra gidecek biraz sabır
K-bra1 smallbaby benimki koltuk altına doğru kararmış üst kisimlar yani eğer anormal bir durum değilse estetik açıdan sorun etmiyorum 😊 Allah korusun bir hastalık vs belirtisi mi diye endişe ettm