DEMETT35 Lahinnn bendede şeker çıktı 27 haftalık 1140 gr dı 2 hafta gelişimi önde dedi doktor diyetisyenle devam ediyorum aşırı zor bi süreç canım sürekli tatlı çekiyor
Kubra_miray_szr Aysegul03 aynen bende merak.ettim.30 haftaligim acaba ne zaman olacak🤗🤗benim doğum tarihim 7 eylül dedi doktorum
Nurcantas65 31 hafta (30 la uyumlu dedi gelişimi) kilosu 1600 du. Şuan 32+2 deyim 25 i randevum var İnşaaAllah gidenne kadar arayı kapatır 🤲😊
Kubra_miray_szr biraney tam haftadina gore kilosu benimde 26 haftada 1 kiloydu şu an 30 haftaligim.bilmiyorum kac🤗🤗
Lahinnn DEMETT35 aynen zor valla bizim bebiş de 4 hafta onden gıdıyır kafası gobegı 3 hafta onden gıdıyor ondan son 34. Haftamdayım benım sekerın yanında reaktif hipoglisemi de var etkılerı ondan baya zorlu gecıyor allah yardımcımız olsun
Lahinnn DEMETT35 kac cıkıyor 1. Saat tokluk sekerlerın meyve vb falan yıyor musun nelere dıkkat edıyorsun
smallbaby Ecehakanay maşallahh yeni okuyorum bacım genetikmi yada neyedin ne içtin de bakem bide normal doğummu ameliyatmı olacaksın allahım kolay doğum nasip etsin sana
Serraee Kubra_miray_szr 25+5 te 1 kilo olmuş cok büyük dedi doktorum seker yükleme istedi yaptık tokluk biraz yüksek cıktı hamur işi şekerli şeyler yeme dedi cok mu ki bence degil😀
Ekonomist28- CenKayNur merhaba, masallah bir önceki kontrol kacinci haftaydi ve bebeğiniz kac kiloydu.. Az çok kafamda oluşturmak için :)