Dilekaktassss Selothatun biliyorum acaba kişiden kişiye değişiyor mu 3. Cü doğumum olucak açılma 4 cm oldumu artık acımıyor zaten ama daha düşük olunca insanın canı acıyor
Selothatun Dilekaktassss Benim hiç açılmam ve yumuşamam yoktu ilk bakarken birşey hissetmedim. Dediğim gibi sadece uyarırken saniyelik bir baskı hissettim hemen geçti.
Selothatun Aytnnn Maşallah🧿 Ben 4kg yu geçerde normal doğuramam korkusuna bayramda tatlıdan uzak durdum😂 bi an önce gelsinler artık🥰
Selothatun BoyGirlAnnesi Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Perine masajı yapıyor musunuz? Birde Bebişin kilosu nasıl ? Haftanız baya ilerlemiş ben 40 haftayı görürsem 4 kg yu geçer sanırım😲
BoyGirlAnnesi Selothatun amin hepimizi kurtarsın inşallah Yok onu yapmıyorum bir tek her şeyi deniyorum şuan o hariç Bebişin kilosu normal 3.100kg falan
_momy_ Selothatun benim 37 haftam haftaya gidicem bende doktora çok heyecanlıyım kız bebekler erken gelir derler bakalımmm ilk bebeğimde 42 haftalık 3350 doğmuştu ama kızım iriymiş 34 haftada 2440 çıkmıştı kilosu hep önde boyuda öyle doktor 40 haftayı beklerse dört kilo olabilir dedi
Selothatun _momy_ Bizimki de iri bebek 2 hafta önden gidiyor. O yüzden haftasını beklemeden doktor rahim uyarımı yaptı 4’ü geçerse sıkıntı olabilir normal doğum için dedi. Rabbim Hayırlısıyla sağlıkla bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh 🥰
Selothatun BoyGirlAnnesi Bende hiç yapmadım ama doktorum onu önerdi zeytinyağı ve 2 parmağınla daire çiz dedi. Cesaret edip deneyebilirsem yapacağım.
BoyGirlAnnesi Selothatun ben tercih etmedim baktım nasıl yapıldığına falan cesaret ederseniz deneyin belki yararı olur