Slaaa34 Arkadaşlar selam anadolu yakasında detaylı ultrason yapabileceğim iyi bi hastane ve doktor arıyorum ?
_ozlmm Slaaa34 ben Pendik’te Halil Mesut beyin kliniğinde yaptırdım doktorumun önerisi üzerine ve çok memnun kaldım 35 40 dakika sürdü Mayıs ayında gitmiştim 650 TL idi
Behiye89 Slaaa34 kurtköy pendik lokman hekim hastanesi doç dr. Ünal isaoğlu. 36.haftadır doktorum. Kendisi yaptı detaylıyıda. 1 saat sürdü ilk gün. Bebek yüzünü göstremeyince ertesi gün yine devam etti
Kedilitazeanne1 Slaaa34 kesinlikle Ümraniye de Dr Aylin tekin kaşıkçı yı öneririm. Asla gittiğinize pişman olmazsınız
Gamze0101 Ben bugün kurtköy ersoyda bir doktora gittim ama bbeegimin beyninde kis oldugunu söyledi ve sol ulterde daralma mı o tarz bişe söledi yüzünü göstermedi cuma günü bidaha gel dedi
Slaaa34 Gamze0101 çok geçmiş olsun rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah 🙏 ama birkaç doktorada görün
Kedilitazeanne1 Slaaa34 hastane değil özel klinik internette Aylin tekin kaşıkçı yazin çıkıyor hemen yol haritası. kesinlikle ona gidin çok memnun kalırsınız 1 saatten fazla baktı bana okadar iyi insankiiii. yeri relux plaza da Ümraniye relux plaza yazın