Yagmurrr98 Mrvtyzcglu Çok fazla mide bulantım olduğunu halsiz düştüğümu söyledim ultrasona aldi doktor hemen
Bnmv-1 Mrvtyzcglu bende öyleyim kasığım ağrımasa bişimi oldu diyorum çok ağrısa yine bişimi oldu diyorum bide ben bulantı falanda yaşamadım hiç belirtim yok ama sağlık ocağında kalp atışını falan dinliyolarmış istersen oraya git
Mrvtyzcglu Pijamaskeliler vallahi bende öyleyim günümü gün edemedim bi her gün ekstra bi düşüncedeyim
Cakmaafrodit Mrvtyzcglu kuzu kasık ağrısı hemen olmaz ki ağrısa bile başka sebepten ağrıyordur biraz akıllı düşünelim lütfen benim ikiz olmasına rağmen 22 de başladı ağrım
Mrvtyzcglu Cakmaafrodit işte sorun ne biliyormusun normalde ağrıyordu kasıklarımda sızı oluyordu birden kesildi acı hiç bi hissiyat yok basından beri ağrımasa sorun yok zaten ama ağrırken birden kesildiği için evham yapıyorum
Cakmaafrodit Mrvtyzcglu takma kafana böyle şeyleri üzme karnındakini bir gün ok iyi hissedersen bir gün kötü normal yani bu durum hiç evham yapma
Asel_im Mrvtyzcglu stres yapma canım bebeği etkilemesin hazır belirtilerin çok yokken hamileliğinin tadını çıkar ♥️