Mrvtyzcglu etmezmıyım.♥️🙈tabıkı ederm.hatta yenı ogrendım bu olayı eşimle de paylaştm.dedm bı arkadasm var boyle boyle olmuş.o da cok etkılendı.rabbımın işine bak dedi.dualar ettı senın ıcn sağlıkla doğması ıcn.bende ettm oyle kendı aramzda konustk bıraz.cok etkılendım ben bılmıyorum.eşimde en az benım kadar etkılendı.bız cnku hemen empatı kuruyorz.ondan bu şekilde etkılenıyoruz yanı senın kadar hıssetmesekte.ama sabırlı olmak varya oyle guzel bıseykı.ben sabredemezmıydım? İllaki rabbım guc verırdı.sabrederdık.nelere sabrettm oda bende kalsın.🥺♥️Başımıza bıseyler geldıkce tecrube ettıkce daha da guclenıyoruz.2. Ye aynı sey oldugunda cok uzulmuyorsn yada ne yapman gerektıgını bılıyorsun.aslnda bır yandan iyi,bır yandan da uzucu.bende kızım 31 haftalık doğdu ve hamıleliğim beter gectı.sürekli pıskolojık şiddete maruz kaldm her gun aglardım,aılemde terk ettı benı.yanı babam aslnda zaten benı hıc sevmezdı.hamıleliğim boyunca hıc bırı ıle ırtıbat kuramadım engellemişlerdi cok ıhtıyacm oldu ama kmse olmadı yanımda kızm erken doğdu uzuntulerden.baya hastaydı doktor yaşarsa yaşar dedı.72 gun yogun bakımda kaldı.oyle zorlandım oyle uzuldm kı.ama hep şükür ettm.ınsanların bana tekme atması yere düşürmesi benı daha da guclendrdı her sefernda daha guclu kalktm.kızımda benım gıbı guclu oda direndı ve kazandık bu savaşı♥️Hep şükür ettm ısyan etmedm.rabbım dedm verırsende alırsnda ama senden sağlıklı sıhatlısınu ve hayırlsnı ısterm 🥺♥️Dualarm kabul oldu.