15ysr11 Suleymanova25 Bebekten bebeğe değişiklik gösterebiliyo 1 hafta önde 1 hafta geride olması normal sayılıyor ama doğum tahmini doktorla aynı. Benim en son kontrolümde uygulamayla 2 gün fark vardı o da normal zaten.
Peelinn Suleymanova25 evet cünkü son regl tarihini giriyorsun üye olduğunda. Otomatik hazırlıyor . Doktora da ilk gittiğinde son regl tarihini soruyor zaten hesaplamak icin
Soruyorumm Suleymanova25 burda yazanlar ortalama istatistikler oluyor ama geneli doğru mesela bu hafta bebeğiniz şu gramlarda olur yazıyo üç aşağı beş yukarı aynı oluyor
Suleymanova25 yalcin_sevda ben hala doktora gitmedim ama annem fln inanmiyoki o kadar haftalık olmaz daha ama ben inanıyorum bu proqrama
Aliyeva25 Suleymanova25 Proqram dogrudur. Bire bir aynisini yasadim. Ne yazdiysa gunluk hayatimda da onlar oldu. Haftalara gore. Halsizlik, şişmeler falan😃 son 6 gunum kaldi. Bakalim ne zaman gelicek😇
Suleymanova25 Soruyorumm bana sadece haftaligin doğru olması lazım başka bir şey istemiyorum sadece haftalığı doğru olsun
Peelinn Suleymanova25 siz doğru girdiyseniz son adet gününüzü, o da doğrudur kendi kendine doğru olmaz siz yanlış girerseniz
Aliyeva25 Suleymanova25 Haftaligida birebir ayni gidiyor. Son adet doneminizi yazarsan aynidi. Ultrasyonlar bazen eksik fazla gostere bilir.
Aliyeva25 Suleymanova25 Evet ayni. Dogumum 19 Temmuz doktor soyledi Uygulamada da son 6 gunum kaldi. Yaniki 19 Temmuza denk geliyor