Neseeli Aysunnn41 nişan canım aynı renkte bende de dün oldu bugün 39+1 haftalığım tam.. Ağrılarım gelene kadar bekliyorum gelince doktora gideceğim.. genelde nişandan sonra 3 gün için de doğum oluyor..
Aysunnn41 Neseeli ay hadi inşallah sağ sağlim kucagimiza alırız bebişlerimizi rabbim yardımcımız olsun
Aysunnn41 Neseeli benimki zaten aşağı çok baskı yapıyo bu ara kramp gibi ağrı oluyo o yüzden her an gelebilir diye bekliyoruz
Merve-bulut @Aysunnn41 az önce bende de sarı renkte sümük gibi yoğun bir şey geldi o nişan mıdır ki 36 haftalığım internette nişan pembe yada kahverengi olur demişler sancıyı beklicez artık🤷🏻♀️😂
Aysunnn41 Merve-bulut bence kişiden kişiye değişir bende sancıyı bekliyorum kramp çok oluyo şuan kasıklarimda
Merve-bulut @Aysunnn41 düzenli sancıları bekliyorum bende yalancı sancı çok oluyor sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
Merve-bulut @Aysunnn41 amin inşAllah sabah kahverengimsi bir akıntı geldi ama çok çok azdı devamını bekliyorum gelirse gidicem doktora sende durumlar nasıl
Aysunnn41 Merve-bulut bende bugün yine kırmızıya dönük akıntı geldi çok az sancim olursa gidicem acile