cicekcikiz Dr browns biberon seti alacağım anticolic olandan plastiği pp en kalitelisi kullanan var mı bu markayı
_akalin3 cicekcikiz ben ılk oglumda kullandım (3.5 yasında şimdi) cok guzeldı ama malesef ne olursa olsun kolik olan cocuga fayda etmıyor cam kullanmıştık
Verasmommm cicekcikiz biz yeğenim doğduğunda kullanmıştık antikolik özelliği olduğundan çok memnun kalmıştık arada avent ile değiştirip kullanıyorduk ancak gazı ciddi şekilde önlemişti zararını görmedik yeni versiyonları da var meme reddini en aza indirecek şekilde onları da tercih edebilirsiniz
Egelibiri48 Ben oğlumda kullandım. Hava yutup gaz olma durumu en aza ındı bizde . Simdi yeni modelleri cıkmıs . Kızım da da yine aynı markayı kullanıcam eger mama kullanacak olursak .
cicekcikiz Egelibiri48 plastik olanın setini gördüm anticolic ama plastiği en güvenilir olandanmış pp miş sizce plastik mi cam mı
Giz89 Ben kullandım aşırı memnun kaldim tekrar hamileyim yine ayni biberondan almayı düşünüyorum biraz fiyati yüksek ama kesinlikle değer
Eslem_1 Ben de onunla tommee tippee arasında kalmıştım tommee aldım gaz problemi yaşamıyoruz çok hatta yok denecek kadar az gibi..
Egelibiri48 cicekcikiz Ben cam kullandım . Plastık ne kadar kalıtelı olursa olsun bi süre sonra koku yapıyo ve sonucta plastık yanı . Her gün steril etmeye rağmen koku yapıyo plastıkler . Ben hep cam kullandım bıberonlarını oğlumun . Bı sorun da yasamadım hıc