Kele-bekler1 5+5 hamileyim boğazlarım şişti yutkununca çok acıyor ilaçta içemiyoruz ne iyi gelir acaba ne yapmalıyım lütfen size iyi gelen şeyleri yazar mısınız panik oldum🥺
Cherry95 Kele-bekler1 canım 10 haftalığım ben de. Bugün doktora gittim, salgın varmış. Parol verdi sadece o da boğaz ağrısı yanında kemik ağrılarkm ve halsizliğim de olduğu için. Bir de bitkisel pastil kullanabilirsin dedi
Merveofs Ballı ılık süt, limonlu ballı ılık su iyi gelebilir canım. Ayrıca ben de daha gebelik şüphesi yeni varken çok kötüydüm doktora gitmiştim söyledim gebelik olabilir diye sadede gargara vermişti yutulmadigi için çok da iyi gelmişti
Kele-bekler1 Dediklerinin hepsini deneyim canım benim çok teşekkür ederimm insan böyle olunca bi tedirgin oluyor bide şimdi hamileyim ona birsey olmasın diye düsünüyosun coronada artmış çok korkuyorum valla🥺 Merveofs
Merveofs Kele-bekler1 bugün bir bak düzelecek gibi olmaazsan zaten muhakkak doktora görün dediğin gibi ortalık yine hastalık kaynıyor Allah muhafaza
Kele-bekler1 Evet canım gidicem mutlaka cok teşekkür ederim bende panik oldum inşallah geçer Merveofs
Kele-bekler1 Bendede aynıları var canım çok geçmiş olsun sanada ben panik yaptım covid olmym diye bide bebeğime bisey olmasın diye korkuyorum cok zor yollardan geçerek kavuştuk 🥺 Allahım sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah🙏🏻🥰 Cherry95