Eslemim34 Kızlaaar doğumdan sonra kaç kilo verdnzz? 52 ile hamile kalmştm 62 ile doğuma girdim şimdi 5 günlüğüz❤️ 52 53 kiloyum biraz kilo almak istiyorum aslında neler yemeliyim sizce?
Sbm050421 Eslemim34 ayy çok güzel ya maşallah , gördüğüm kadarıyla 9-10-11 kg civarı alanların kilosu doğumdan hemen sonra gidiyor , eskiye dönüyorlar , inşallah sizin gibi olurum bende 🥰 tabi siz almak istiyormuşsunuz o ayrı ama ☺️
zepbjk Eslemim34 kilo almak isteyenleri özel kampa alacağım 😅 yimiyosunuz arkadaşlar siz yidiğinizi sanıyorsunuz 😃 68 hamile kalmıştm 90doğuma girdim çıktım 80 kaldım öyle siz bana tavsiye verin.Pardon kalmakla kalmadım yine hamileyim
kahvesever__ Eslemim34 ben 15 kilo verdim doğum dan sonra siz bol bol hamur işi yiyin çok kilo yapıyor
holly zepbjk kilo alamayanın da veremeyeninde belası . Ben doğumdan çıktım 9 kilo vermiştim 1 kiloyu da sonraki günlerde verdim 😂 ekmek yemem iştahlı biri deilim öğünlerim düzensiz öğlen kahvaltı yapar gece yarısı akşam yemeği yerim . Bizde herkes zayıf genetik heralde