hepoyleolurzaten Son günlerde gördüğüm kayınvalide, anne, komşu, şu, bu.. ve daha bir sürü çevreden insanların sizin hamileliğiniz, doğum sürecinin, doğum sonrası bebek bakımı hakkında konuşup sizin canınızı sıkması oldukça sinir bozucu bir durum. Her Anne kendi evladına gayet güzel bakabilir ve onu herkesten daha iyi düşünür. Tecrübeli ya da tecrübesiz olmanız bunu değiştirmez. Şimdi burada sizin için bir kaç fotoğraf ekleyeceğim, bir doktorun yazdığı anneler için hazırladığı kitaptan hepsi. Bana doğum yaptığım zaman kendi kuzenim göndermişti. Sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Deletedmom727272 hepoyleolurzaten Günaydın☕️ Emeğine ve ilgine çok teşekkürler, çok güzel paylaşım olmuş🤗
EsraBaykara hepoyleolurzaten soluksuz okudum :)) dahası varsa da süper olur 🥰 paylaşım için teşekkürler ☺️
hepoyleolurzaten Nnanaa Doktorun kendi kliniğinde bulunan doğum sonrası annelere verdiği bir kitap. Adını maalesef bilmiyorum, bana kuzenim göndermişti 🙏🏻 devamı da var paylaşacağım az sonra.
Nnanaa hepoyleolurzaten anlatımı çok hoşuma gitti. Bu arada ben her konuda dediği tarzda yaklaşırım saçmalasa da karşımdaki sabırla kırmadan dinlerim ama takmam kendi bildiğimi yaparım😂 birisi neden derse de bana bu daha çok aklıma uydu der geçerim😂 asla stres yapmam
hepoyleolurzaten Nnanaa Benimde öyle, çok beğendim anlatmını. Bu ara çok fazla kaynanam karıştı annem karıştı vs tarzında postlar gördüm ki. Kendi kendime neden burada paylaşmıyorum dedim 🤷🏻♀️ Ama öyle olması gerekiyor. Bende dinlerim ama kendi bildiğimi yaparım. Çünkü annesi benim, evladım için en iyisini ben bilirim 😂
Deletedmom70006 Akıcı, anlaşılır ve net cümlelerle ifade edilmiş, çok beğendim. Teşekkür ederim paylaştığın için 🌸
hepoyleolurzaten superstar_00 Kitap benim değil maalesef, doğum yaptığım zaman kuzenim çekip göndermişti benim için. Kuzenimin doktorunun yazdığı, kliniğinde doğum sonrası annelere verdiği bi kitap.