_sanslianne_ İsimli tulum yaptırdınız mi memnun kaldınız mı İnternetten güvenilir sayfa önerebilir misiniz
uraz_ve_annesi- _sanslianne_ bebeqondan yaptırdım daha giyilmedi ama kumaş kalitesi falan güzel yumuşacık
Mlkysf _sanslianne_ Ruka tasarımdan yaptırdım kumaşı ve nakışının işçiliği güzel beğendim tavsiye ederim
minik_koala_ve_annesi uraz_ve_annesi- bende bebeqona verdim siparis insallah hafta ici elimde olur🥰burada bir anne tavsiyesi uzerine yaptirdim umarim guzeldir siz 10lu mu yaptirdiniz ben 3lu yaptirdim 2 adet
Dogagumus DurununAnnesi2403 merhaba elinize ulaştımı bende sipariş ettim de daha elime ulaşmadı merak ediyorum
DurununAnnesi2403 Sedefatlas kumaşı baskısı yumuşacık çok güzel. Yalnız teslimat süresini sormayı unutmayın temmuz ayında yıllık araları oluyormuş
Sedefatlas DurununAnnesi2403 Instagram’danmı sipariş verdiniz ben kendi sitesinden vermeyi düşünüyorum da
DurununAnnesi2403 Sedefatlas ben de siteden verdim, doğuma yetişir mi telaşıyla daha sonra instadan iletişime geçtim yardımcı oldular sağolsunlar 🫠
DurununAnnesi2403 Dogagumus evet teslim aldım, teslimat süresi temmuz ayında sıkıntı yaşayabilir diye sık sık paylaşım yapıyorlar ama