Yagmur-08 Bebeğimin kafası yukarıda olduğu için doktor sezaryen dedi aşağı dönme ihtimali var mı aceba şuan 36. haftadayım kaçıncı haftaya kadar beklemeliyim?
moom222 Yagmur-08 bende 33 haftada gittim başı aşağıda dedi 35 deyim şuan belli hissediyorum başı aşağıda bu şekilde olunca normal doğum mu okuyor benm bide tüp bebek 36 da randevumz var baş haka asagidaysa sancı açılma yoksa bejler mi yoksa alir mi acaba
moom222 Fadime_1626 bende 33 haftada gittim başı aşağıda dedi 35 deyim şuan belli hissediyorum başı aşağıda bu şekilde olunca normal doğum mu okuyor benm bide tüp bebek 36 da randevumz var baş haka asagidaysa sancı açılma yoksa bejler mi yoksa alir mi acaba
Eslem_1 Dönebilir hala 39 da bile dönenler varmış ya da sancısıyla beraber dönenler ..ben de dönmedi mesela 40 a kadar bekledim egzersizler de yaptım dönmesi için ama nafile..
moom222 Eslem_1 bende 33 haftada gittim başı aşağıda dedi 35 deyim şuan belli hissediyorum başı aşağıda bu şekilde olunca normal doğum mu okuyor benm bide tüp bebek 36 da randevumz var baş haka asagidaysa sancı açılma yoksa bejler mi yoksa alir mi acaba
Yagmur-08 Eslem_1 bazen olmayınca olmuyor tabi bende bekleyeyim biraz ama sezaryen ile bir an önce doğsun da istiyorum
Yagmur-08 12_ze Benimki 38 e kadar dönmezse sezaryen ile doğsun artık istiyorum 😅 bekleyeceğiz biraz daha tabi yinede
moom222 Yagmur-08 36 da randevum var cnm 8 günüm kaldı inşallah normal olur başı aşağı da ama sancı açılma yok acaba szeryana mi alır diye de düşünüyorum
Yagmur-08 moom222 suni sancı verebilir ama açılma olması lazım rahat doğabilmesi için bol yürüyüş tavsiye ediyorlar yavaş egzersizler falan belki açılma olabilir
12_ze Yagmur-08 eltim 42 ye giriyordu doğum yaptı son hafta döndü onun ki bence acele etmeyin bana da sezeryan olabilir dedi ama bol bol yürüyüş yapıyorum bebek aşağı insin diye son haftaya kadar beklemek istiyorum dedim bakalım son gün bile dönebilir
moom222 Yagmur-08 insallah cnm ya norml olur tüp bebe terk kalmadan kendim hamile kalırım ikinci cocukda umarım normal olmadini bu yüzden çok istiyorum
Yagmur-08 12_ze Oo maşallah baya beklemiş havalar çok sıcak olmaya başladı nefesim daralıyor iyice huzursuzlaştım o yüzden sanıyorum öyle düşünmeye başladım
12_ze Yagmur-08 canım bizde aynı şu yaz ayında hamilelere Rabbim yardım etsin gerçekten çok zor bu sıcak da bende çok zorlanıyorum ama işte minikler ne zaman gelmek isterlerse o zaman gelecekler bakalim 😄