Edanaz Merhabalar bebeğim hem mama hem anne sütü alıyor ama kaka yapmıyor mamayı değiştirdim sma dan aptamile geçdim yine yapmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Yesim Edanaz zeytinyağı verdiniz mi bende 1 sene hem mama hem anne sütü devam ettim biberona 1 çay kaşığı kadar koyuyordum
Oelrlrkmemdmd Edanaz aptamil hepten kabız yapar çocuğu hiç memnun kalan yok onda bu ara herkes hiç kullanıyor hemde gaz sorunu olmuyor hip marka da hakiki zeytinyagı ekle mamasına bir çay kaşığı ama mama aptamili değiştir hip al
okunmusciklet Edanaz manasına zeytinyağı koymanız gerek ve bildiğim kadarı ile de mama takviyesi alanlar Bebişlere birde su veriyorlar çay kaşığı ile
Cntkn Çocuk doktoruna sorup mu verdiniz ? Sonuçta ilk 6 ay ya anne sütü ya mama harici yasak. Herşeyi mideleri sindiremez bugün için iyi yaptığımızı düşündüğümüz şeyler fark etmeden soruna neden olabilir.
Nlfr123 Edanaz her sabah ilk mamadan önce bir çay kasıgı ya mamasına koy yada öyle ver canm bız oyle yapmıstık
Ftmgl1207 Edanaz bende mamayla büyüttüm kızımı Aptamil kabız yaptı hip combiotic kullandık hemen düzelmişti. Yaninda doktorumuz biogaia vermişti. Probiyotik düzenleyici