RaYaRY Kızlar nişanım geldi şimdide iç camasirim da islaklik oluyo burda birden geldiyi yazılıyordu az az gelen oldu mu hiç
Yesim RaYaRY geçenlerde gördüm az az gelir diyenleri sen takip et canım sancın olursa hemen git acile bekleme
Leylaleyy RaYaRY benim ilk doğumum da öyle olmuştu. 2 gün az az geldi. Doktora gittiğim de suyum Bitmişti acil yatış verdi. Bence doktorunuza bi danışın. Normal bir durum ama sağlıcakla kucağınıza alın İnşALLAH ☺️☺️
Zisanince RaYaRY az az benim geldi az az dediğim 1 çay bardağı 1 su bardağı geliyor 2 dk sonra yine geliyor ped takıyorum IP ıslak oluyor yarım saatte bir ped değiştirdim ilk bebeğimde yapısı beyaz hafif yapış yapış kokusu çok değişik anlarsın onu zaten
immos RaYaRY benimde aynı şekilde oldu gece 11 gibi nişanım geldi sabaha kadar suyum azar azar sızıntı şeklinde geldi ve ertesi gün yatışım yapıldı yarın mutlaka doktora gidin kaç haftalık ?
immos RaYaRY hiç riske atmayın sanırım suni sancı verirler yarın da hazırlığınızı yapın yarın doğum olabilir, sağlıkla hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah 🙏🏼
gamzebngaa_dmr RaYaRY benim oldu canım ilk nişan geldi sonra suyu azar azar geldi bez taktim mecbur sonra hastaneye gittim
Miiiii RaYaRY benimde azar azar gelmisti hastaneye gitmen gerekiyo cunku su geldikten sonra enfeksiyon riski olusuyo git bi baksinlar sumu degilmi diye
RaYaRY Leylaleyy Sehrihuzun Kızlar dogurmadim daha bekliyorum acilmam var ama yeterli değil doktorum 20 sinde gelcekmis ondan acile gidiyorum onlarda çok ilgili değil