Beyza-M Kızlar eşimin kolu ağrıyordu bende krem sürüp biraz ovaladım yaklaşık 10 dakika kadar. Kas gevşetici fastjel ve Etna sürdüm. Hamile olduğumu unuttum, hemen kalktım ellerimi yıkadım sabunladim da korktum 😔 bir sıkıntı olur mu kendime sürmedim de elimle ovaladım yani elime değdi
Canankanat18 Beyza-M hiç birşey olmaz korkma vücuduna sürmediysen sadece elinle eşine masaj yaptıysan bişey olmaz korkma
Eva11 Beyza-M olmaz bir şey tabiki☺️ Benim belim tutulduğunda doktorum kendime bile sürmemi önerdi kullandım bir şey olmadı
Deletedmom7373700 Beyza-M yemediniz sonuçta kremi. Abartmayın bu kadar. Ona kalsa her gün elimizi değdiğimiz çamaşır suyu, bulaşık deterjanı vs de zararlı. Onlara da değmeyelim o zaman
Cgdm34 Beyza-M bısey olmaz canım merak etme 😇😇bende eşime krem suruyorum bır yeri agrıdgında sürdükten sonrada elimi yıkıyorum 😇😇
Beyza-M Canankanat18 yok canım kendime sürmedim de elimle ilacı yedirmek için koluna ovaladım, kaç gündür kolum ağrıyor o ağrıyı çekiyorum kendime hiç sürmedim. Nasıl unuttum hamile olduğumu vallahi aklım durdu 🤦
Beyza-M Eva11 teşekkür ederim canım internete baktım da kalp sıkıntısı filan diyince endişelendim. İlk bebeğimin kalbi durmuştu endişelendim biraz. Sağ olasın 🌸😌
Beyza-M Deletedmom7373700 yok canım yemedim de, herkes hevesle korkuyla bekler yavrusunu da benim hamileliğimde biraz sıkıntılı geçiyor ilaç konusunda tedirgin oluyorum ister istemez bunuda kaybetmek istemiyorum.
Aloneanqel Deletedmom7373700 seni kendime benzetiyorum. Çok sert yapın var 😅 günlük hayatta da bu kadar sivri miisn ? Ben çok şikayet alıyorum bu huyumdan dolayı
Deletedmom7373700 Beyza-M bişey olmaz Allah’ın izniyle. Biz böyle ufak şeyde strese girince karnımızda bebeklerimiz de stres oluyor kasılıyor. Böyle en ufal bişeyde bile sıkıntı olsaydı Allah korusun cam fanusta kalmamız gerekirdi. İçinizi ferah tutun. Kötüyü çağırmayın. Allah’a emanetler. Bişey olmaz Allah’ın izniyle
Beyza-M Deletedmom7373700 aynen öyle bazı arkadaşlarda yorum yaptı sağ olsun içim rahatladı biraz daha sağ salim gelsinler inşallah 🤲 sağ olasın canım 🌸😌
Deletedmom7373700 Aloneanqel aslında bence sert değilim/değiliz. Sadece gerçekçiyiz 😂 hayat toz pembe değil. Herkesle canım cicim konuşamayız ki. Söylediklerimiz de bişey yok bence. Sadece basına canım cicim eklemedik diye sert algılıyor insanlar 😂 ve evet günlük hayatımda da böyleyim. Başta yeni tanıyan insanlar nefret etse de sonradan hep çok severler 😂
Aloneanqel Deletedmom7373700 ayy evet benden de nefret ediyor yeni tanıyanlar 😂😂 hatta çok sertsin diyor 😂😂
Deletedmom7373700 Aloneanqel onlar istiyor ki herkese karşı ah canım cicim bebeğim olalım 😂 ama mizacımız bu. Değişmez. Böyle konuşmamız da birini terslediğimiz anlamına gelmez 😂