KbraAvc zuhal benmde cok vardı hıc gecmıyodu o yuzden sureklı uyuyodum ve yemek yıyemıyodum hıcbıse de gecırmıyodu yataktan kalkmadan bıraz kraker ıyı gelıyo okadar benm 1ay kadar surmustu oyle ıns senınde gecer
ozdenarda zuhal bende 14 haftama grdm ama hala devam ediyo en bastan beri cok istifra eden bir anne adayi olarka tavsiyelerim beyaz leblebi tuzlu leblebi çubuk kraker ayva ve en etkilisi iyisi haslanms tuzlu patates 🤗🤗
sinemaselif Kendine lokmalik peynir veya zeytin hazirlayabilirsin canim onunda faydasi oluyor. Miden bulandıkça agzina at bana iyi gelmisti. Cubuk kraker ve leblebide ayni şekilde. Tez zamanda gecer insallah 👐
Svde Ah o günler ne zordu... su bile midemi bulandırıyodu. Beyaz leblebi, çubuk kraker bi çözüm olabilir. Olmazsa doktorunun tavsiyesiyle mide koruyucu kullanmak en iyi çözüm oluyor
semabrcn salatalık soyup doğrayıp bol tuzluyordu eşim yatakta onu yiyip yatıyordum. tuzlu sulu bastırıyodu beni ayran içebilirsiniz tuzlu
Simgek Benim kusmam hiçbir şekilde durmuyodu hiçbir şey de yiyemiyodum ben de serum taktırıyorum. Allah yardımcın olsun canım.
Busraorhan17 14 haftalık hamileyim çok feci bulantım var ne yersem çıkartıyorum aç karına anca durabiliyorum