busra-17 Kızlar ben iç anadoludayım kıyı şehri olmadığı için çok balık tüketmiyodum bu zamana kadar 😃 ne balığı alıp nasıl pişirilmeli önerisi olan varsa yazabilir mi 🙄
kahvesever__ busra-17 hamsi ve somon 🍣 yemelisiniz hamilelikte ben genelde somonu fırına sürüyorum. Çok güzel oluyor hamsiyi de tavada kızartıyorum
Lastromance busra-17 iç Anadolu’da yım balığı nerden nasıl bulabilirim siz nerden aliyorsunuz burda migrosta dondurulmuş var içim rahat etmiyor onu da yemeye çipura ve somon var somon almış başını gitmiş.Soz nerelerden buluyorsunuz 😊
Arztmn kahvesever__ doktorum Norveç somonu yasak yüksek civadan dolayı dedi yiyeceksen karadeniz somonu yiyeceksin dedi
Arztmn kahvesever__ yok onun için değil arkadaş hangi balığı yiyim demis sende somon demişsin ya ona istinaden dedim
Arztmn Lastromance yaz ayında balık taze balık bulman çok zor. Ben bim.ve ya a101 den dondurulmus somon alıyorum gayet güzel oluyor. Çipura levrek migrostan alıyorum merak etme tatları güzel ki ben denizden babam çıksa yerim düşün:)
Uzel35 @busra-17 Somon ve hamsi yiyorum ben egede yaşıyorum bulmam kolay oluyor ama metro avm gibi büyük yerler varsa oralarda bulabilirsin hiç olmadı marketten alabilirsin