Slnbhs Merhaba kızlar 22 haftalık ikizlere gebeyim,37 mm serviks boyu ölçüldü erken Doğum riskim var sürekli Protestan hap proluton depot iğne vuruluyorum,sizce bu şekilde dayanır mı? Kaç haftaya kadar gider? Ya da acaba sonradan kısalır mı? Ayrıca serklajımda var.
Muhammedamine Slnbhs 37 mm le erken doğum riski var diye hangi doktor dedi size ?? ikiz diyemi böyle dedi çünkü ölçünüz gayet iyi . Erken doğum riskiniz başka bir sebeptn mi var
Esra___ Slnbhs Cnmm benim en son 31+6da önce 32 ölçtü sonra tekrar baktı 37 mm çok güzel dedi tabi ben 32yi taktım kafama ama kaç aydır 35-37 arası gidip geliyor senin de bi sorun olmaz bence
Dlktpl Slnbhs 37 mm ıyı ama yatın kalkmayın dusuk rıskınız varsa benımde uzunluk oyleydı ama rahım acıldı bolbol dınlenın baskı yapmayın rahım agzına
mel33 Slnbhs Canım ben 12 haftalığım.28 mm düşmüş tam serklaj olacakken kanamam oldu.beklemedeyim.inşallah daha da kısalmadan serklaj olurum.bence seninki gayet iyi benim daha bu hafta da böyle...
Slnbhs Muhammedamine yok hayır 14. Haftamda açıklık var diye doktor serklj yaptı daha sonrasında yatarak ilaçlarla devam ediyorum sunan ölçüm bu ayrıntılı da bu çıktı
Muhammedamine Slnbhs serklaj la 40 haftaya gidenler var buralarda İnşallah yazarlar sana ama servikal uzunluğunuz gayet iyi Ama kısalıp uzayabiliyor canım benim 30 29 28 mm ölçüldü en son 37 çok iyi dendi Ama çok dikkat etmedim ilaç iğnede kullanmadım sadece yorulduğumu hissettğimde hemen uzandım
Slnbhs Muhammedamine şimdi benim serklajda var bir de serviks uzunluğu bu çıkınca acaba ne kadar dayanır çok kısalır mo diye düşündüm ilaçları iğneyi de kullanıyorum sürekli
Muhammedamine Slnbhs canım dedim ya benimde ilk 30 29 28 ölçüldü iğne siz ilaçsız sadece dinlenerek 37 mm oldu ve çok iyi dendi bana
Muhammedamine Slnbhs Dayanır inşallah Rabbim yardımcınız olsun sağ salim zmanında gelsin evlatlarınız 🤲🏻
Slnbhs Dlktpl valla elimden geleni yapıyorum artık gerisi rabbime kaldı ben sadece yatıyorum tuvalet banyo harici asla kalkmıyorum iğnemi ve ilaçlarımı da alıyorum
Dlktpl Slnbhs benım yaptıgım hatayı yapmayın bolbol dınlenın strese gırmeyın tabı Allah hayırlısını verır ıns
mucizemizibekliyoruzz Slnbhs benim 2.4 cm di valla 1 buçuk ay olacak hala doğurmadım. Aynı iğneyi bende vuruluyorum, progestanı da kullanıyorum. Ama sürekli istirahat ediyorum. Şuanda 3e gelmiş düzelmiş zaten. Çoğul gebeliklerde farkediyor olabilir.
Seraph Slnbhs canım benimde 25 çıkmıştı Progestan kullandım fitil olarak şimdi 35 haftalığız en son 30 olmuştu uzamıştı benim
Slnbhs Seraph bana fitil olarak değil de hap olarak verildi günde 600mg bir de haftada bir proluton depot iğne. Serklaj da var Allah Kerim bakalım canım inşallah sizin dediğiniz gibi olur ikiz olduğu için insan korkuyor biraz daha
mel33 Slnbhs canım inşallah benimde dikişüm atılır bir an önce çok tedirginim.ilaç iğne kullanıyorum.bende hep yatıyorum bakalım.sadece wc kalkıyorum ama çok kalkıyorum wc ye çok su içiyorum.günde 30 kez gidiyorum diyebilirim