Elif1616 Kızlar Allahaşkına sabahları bir kramp giriyor sol bacağıma sormayın. Çekilme gibi. Çok canım yandı. Yarından sonra 30 haftalık oluyoruz nasipse. Siz de böyle oldunuz mu doktora söyleyeceğim bende. Magnezyum işe yarıyor mu çok canım yanıyor ya
Minik_prenses Elif1616 ayy bende çok çektim magnezyum kullanınca geçti çok şükür ağrılarım bile hafifledi bilsem daha önce alırdm🥰😂
huzurlubiran19 Elif1616 Evet oluyor benimde bazen ama sureklı degıl ve çok uzun sürmüyor 30+2yiz bizde
Yesim Elif1616 krampla uyandım gece ama nasıl acıyor anlatamam sabaha kadar uyuyamadım sola yatıyorum sağ bacağıma sağa yatıyorum sol bacağıma vuruyor randevum 21inde. Acile gittim bende benim yasadığım yer kasaba gibi kadın doğuma git öyle magnezyum al dedi bende sinir oldum eczaneye danıştım tablet aldım bide Kızılayın bol magnezyumlu maden suyu var onu içiyorum biraz hafifledi
Arztmn Elif1616 kesinlikle magnezyum çok etkili çok işe yarıyor ve bu durumun magnezyum eksikliğinden oluyor bence doktora bir an evvel söyle magnezyum versin
Elif1616 Minik_prenses kuzum valla doktor bana da verdi bakalım kullanmaya başlıyorum bugün sabahları çok kötü oluyor yA :(
Elif1616 Yesim Allah şifa versin demek ki hepimizde böyle sorunlar olabiliyormuş. Gerçekten acısına çok korkmuştum :(
Smybbs 33+1 im.Gece bir bacagima ,sabah işe iki bacağıma birden girdi 😐 hala sol bacağım.fena açıyor alt baldır kısmı.mide bulantısı dan magnezyum falan icemedim ben. Belki içsem faydası olur ama bilemedim
Elif1616 Smybbs bi deneseydin kuzu keşke. Bana da doktor verdi bugün. Kullanacağım. Sağlıkla kucağına al inşAllah 🙏
Gulcahan Benimde 23. Haftalarda çok olurdu doktorum günlük en az 1 tane en fazla 2 tane magnezyum oranı yüksek olan maden suyu iç dedi çok şükür bu aralar yok
Gmzbiri Elif1616 ben de 30 haftalığım ve üç gecedir bacağıma kramp giriyo resmen ağrısına uyanıyorum. Sanki geceyi bekliyo. Yarın doktor randevum var soracağım bakalım.
Umran__37 Elif1616 magnezyum ise yariyor cidden 28 ile 30 .cu haftamda bende yasamistim ayni sorunu magnezyum iyi geliyor ama hafta ilerledikce biseyinfe faydasi olmuyo ☺️🤣🤣
Ozlemyeni Elif1616 ter yone dogru zorlayacaksiniz bacaginizi oyle geciyor kramp.bacaginizi ne yone zorluyosa siz hafifçe diger yonde ittirin bacaginizi.magnezyum kullandim gecti benim