Gmzbiri Zeynppppp vücudunu dirençli tutmak için biraz zorlayıp yemen lazım. Tavuk suyuna çorba, c vitamini içeren meyveler, sebzeler ve bol su. Tabi ki bol bol dinlenmek. Rahatlamak için ılık duş. Böyle atlatmıştım.
Zeynppppp Gmzbiri denicem zorlucam inşallah suyu içiyorumda zorla duşta iyi gelir dediğiniz gibi çok teşekkür ederm 🌸🌸🌸
Melkee tudux sizede çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırız 🙏 16. Haftama giriş yaptım bende gerçekten kötüyüm vücut ağrım bel ağrım ve kasık ağrım çok fazla c vitamini konusunda da zaten ek takviye gibi bir şey kullandığınız multivitaminler gibi bir ilaç değil yani bağışıklık güçlendirici
denizmanzarasi Zeynppppp bu hastalığa iyi gelen ilaçlardan en zararsızı parol zaten onu kullanın, bol su için 🙏🏻 Ballı süt boğaza çok iyi geliyor, bir de et sulu çorbalar insanı ayağa kaldırıyor bu hastalıkta, çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Zeynppppp denizmanzarasi çok iştahsızım hiç birini canım istemiyor çok sağolun bende öyle yapmaya çalışcam korkulcak bir hastalıkta değil ya bebeklerimizi Allah korusun
Zeynppppp suslubocu ya birşey sorucam bi kez daha hastalanmıştım ama grip dedim geçtm aynı böyleydim 6 ayda bi covid olunuyormuş ya 2 ayda yada ayda bi tekrar olunuyormunyani 🙁
Zeynppppp suslubocu heh benimde ikinci koronam bu tahminim diğerinde evdeydim test etmedim çocukta hastaydı bende ama bu daha ağır ben 2 biontec aşılıydım zaten belki ondan iyi geçiyor gibi
zepbjk Zeynppppp Hamileyken değil ama emzirirken olmuştum ilaç yok malum bol boool su iç durmadan zor geçiyor ama geçiyor ağrı ateş 1-2 gün zaten ama sonra etkisini atmak yavaş geçen bi süreç sinir bozucu D vitaminini unutma
Zeynppppp zepbjk d vitaminini hep unutuyorum malesef ama içicem mecbur doğru söylüyosunateş olmadı bende ama solunum biraz sıkıntı çokta fazla değilde boğaz ağrısıda yok bi tuhaf gripten hafif 🤦🏻♀️
zepbjk Zeynppppp her güne ayrı bi belirtisi çıkıyodu bende biri bitiyo biri başlıyo resmen sen kendine iyi bakta biraz yavaş o yorgunluğu atacak vücut takılma bi buçuk hafta falan sürüyor bence
Degisken89 İki sene önce de korona varken hamileydim.şimdi rahatladık maskeler kalktı dedik yeniden hamileyim.yine çoğaldı korona.ne biçim bir virüstür ya! Hamileliğimizi yaşayamadık.hele iki sene önce evden çıkmadım kimseyle görüşmedim .geçen sene korona oldum doğumdan bir sene sonra.ama benim hiçbişeyim yoktu.keşke herkes ben gibi atlatsa.
Zeynppppp Degisken89 ya hiç bulaşmasa bu hastalık daha iyi değilmi zararları var diyolar şu bu korkutuyolar gerçekten sıkıldım 😤
_Cey_Zey_Lev_ Zeynppppp ben korona olduğumda hamile değildim ama çok rahat kurtuldum sen yine bunu yapmadan önce doktoruna sor! en güzel çözüm bir muz biraz bal biraz pekmez bir kasede koy ezerek karıştır ye aşırı enerji veriyor çok iyi gelmişti covit olduğumda birde yanına sadece balgam sökücü içmiştim balgam gittiği an korona bitmişti bende doktoruna sor dene belki iyi gelir
Saheser Zeynppppp ben hamilelikten önce kovit olmuştum o zaman da ilaç kullanmamıştım zaten d vitamini alıyorsundur zaten ek C vitamini için doktoruna danış boğaz ağrın var mı bilmiyorum ben de boğazımda cam parçaları var gibiydi pekmez yedim o boğazımı hem yakıyordu hep yumuşatıyordu çok iyi geldi 2 3 günde toparladım ben ağız yaralarında da hep pekmez kullanırım hemen geçirir zaten bol bol meyve ve su ağrın olursa parol ek olarak sıcak ballı sütte iyi geliyor
Zeynppppp Saheser ağzıma hiç birşey süremiyorum tahin pekmez yine yiyorum azıcık ama çok sıkıntılı hastalık yine kolay atlatıcam ama korktum erken doğum falan yapılan haberler görmüştüm çünkü of sıkıldım gerçekten