Zuhrezuhre inanki Rabbim herşeyin saatini vaktini en hayırlı şekilde ayarlıyor biz bu konuda okadar aceleciyizki 🥰 bir an önce olsun diye her ay umutlanıyoruz her ay bir çabaya giriyoruz kafamız aklımız hep bebek yapmakla odaklı hatta oldumu olacakmı diye diye zamanı geçiriyoruz . O kadar iyi anlıyorum ki seni . Eşimle biraz geç evlendik biz . Yaşımız olunca hemen çocuk olayındaydık ilk aydan 🙂 E zaman geçiyor tabi bizim için daha balayı bile yapmadık inan 3 yıl olacak eylülde ama önemli olan bizim için önce bebekti . Çok uğraştık bu 3 sene aynı senin gibi acabamıyla geçirdim her ayı . Rabbime şükürler olsun bu transferimde tuttu 🌸Ama her negatifte yıkıldığım ağladığım kadarda teslimdim Allaha çünkü Nasip diye bir gerçek vardı . inan ki Nasip ❣️ Erken testi yaptığım gün sabahın 7 siydi saat hiç beklemediğimi anladım çift çizgiyi görünce çünkü inanamıyordum ve idrak edememiştim şaşkınlıktan meğer kendimi alttan alttan negatife hazırlamışım 🙂 Harika bir sevinç bizim için eminim Allah istediğin için sanada yaşatacak o sevinci sen yine her ay umutlu ol . Çünkü Allah çoook büyük ve Kadir 🤲❣️