Meryy69 kiz ben digerlerininde kotu oldugu icin kaba olduklarini dusunuyorum acikcasi. Dusunsene milyonlarca insana bakiyorlar. Hepsi ayri bir dunya. Gecen nst de bebis az hareket ediyo diye serum takan hemsire iki de bir bakin bu serum bos suni sanci degil sadece bebek hareketlensin , hareketlerini kontrol edelim sorun aclik vs mi yoksa dogum falan mi dedi , dedim sorun degil zaten suan suni verilecek olsa doktor soylerdi falan gulumsedim , kadinin gozleri doldu diyor ki herkes sizin gibi olsa biz burda rahat hareket edicez ama herkes sizin gibi degil saniyor ki ona haber vermeden bebegi alacagiz edecegiz dedim reis sakin ben rahatim , sonra kagit sıkıstı nstde dedim kagit hareket etmiyor bakar misiniz vs baska hemsire geldi bir sure sonra aaa kagit bitmis dedi dedim ben seslendim ama duymadiniz galiba dedim guldum kadin laf sokuyorum sandi , suan oyle dolu ki inanin soyle boyle basladi dedim sakin ol normal yani bunlarin olmasi insansiniz oda dedi burda neler oluyor bi bilsen , kadin 6.ayda kostura kostura gekiyo doguruyorum diye dogum degil enfeksiyon cikiyo kadin siz isi bilmiyorsunuz ben doguruyorum diyip kiziyor falan dedi. Yani onlarda sebepsiz boyle degil o yuzden hak veriyorum. Ha gercekten kotusu varmidir ? Vardir her yerde iyi ve kotu var…