Bebegimizolsun [silindi] aşkım arkadaşımda aynı senin gibiydi özel takipli idi Son zamanlarda devlete eğitim araştırmaya gitti hiç randevu falan almazdı direk gider sekretere söyler muayenesini olurdu son haftalarda randevuya asla gerek yok Kız 41de gitti acile hemen yatışı yapıldı açılması falan yoktu 2 gün hastanede yattı tedbir amaçlı gene açılma olmamış Sonra fitil ile doğumu başlatmışlar 3 saatte falan suni sancı ile doğurdu Yani sen bize gelmedin sana bakmayız falan öyle bi durum yok çekinmeden git
[silindi] Bebegimizolsun yok kadin o anlamda soylemedi hani takibin orda burdaki sistemde yok biz durumunu bilmiyoruz diye dedi onu
Birkuzucukbeklerken [silindi] ilk hamileligimde bende özel takipliydim canim hic devlete gitmemiştim dogumum gece olursa doktor geldiğinde bi de onun için para vereceğimi ogrendim hemde nerdeyse dogum ucreti kadar bi para bunu duyunca maddi olarak cok zorlanacagimizi biliyordum gece sancim başlayınca devletin aciline gittim dogumumda orda oldu hic bi sorun da yaşamadım
Birkuzucukbeklerken [silindi] gelir gelirrrrr zamani vardır bebeginin paşa gönlü ne zaman isterse o zaman gelir canim benim kızda oyleydi 38 de gittim doktor cati muayenesi yapti birak acilmayi rahim agzinda yumusama bile yok kizin icerde rahat gelesi yok dedi 38+6 sabah 5 de kizimi dogurdum hatta az kalsin taksi de dogum yapacaktım zor yetistim hastaneye 🤣🤣🤣🤣
Eelliiff1234 [silindi] ay çok zor ya psikolojik olarak mafetmiş sizi siz acilden giriş yaptırın devlette zaten 40 olmuşsunuz suniyle başlatırlar bi sorun olursa da sezeryana alırlar zaten siz onlara güvenin 😊😍 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰
Esmerimm- [silindi] bende İlhan varank düşünüyorum nasıl acaba odaları tek kişilik mi bilginiz var mi
[silindi] Esmerimm- hayir bir bilgim yok ama ozeller zaten bisi olsa egitim arastirmaya yolluyor. Ve devlettede ozel odaya cok cuzi miktarla ulasilabiliyor diye biliyorum
[silindi] Deletedmom7373700 yok bebegim bugun son kez gittim yuzdum , uygulama son 2 diyo kizim s.kine takmiyo , hala ayni durumdayiz… Sanci manci yok… Takiliyom ele
[silindi] Marazin_annesi normal istedigim icin devlete gitmek istiyorum ya suniyle muniyle belki baslatirlar… Kizin gelecegi yok cunku
Sonikiuc [silindi] hangi hastaneleri bakıyorsunuz? Ben randevuyu mhrs’den bulabiliyorum sıkıntı yaşamadım
[silindi] Sonikiuc ilhan varank egitim arastirma , umraniye egitim arastirma ve zeynep kamil , bana dusmuyor bir turlu anlamadim. Talep olusturup bekliyorum ondada 3 kez link geldi al diye yeminle saniyesine tikladim ama yok yeni talep olustur cikiyor…
Deletedmom7373700 [silindi] prenses hanımlar teşrif edeceği zamana henüz karar vermemiş 🤤 sağlıkla gelsin canım ♥️
Sonikiuc [silindi] al kolaylık versin sariyer devletten bakıyorum ben cikiyor bulursunuz sizde insallah
Ssennn [silindi] Talep oluşturmana randevuya gerek yokki haftası dolana Zeynep kamil poliklinikten bakmıyor miad denilen bir oda var 37.haftadan sonra orada bakıyor ben şuan oraya gidiyorum 39+3’üm ilgilerini beğeniyorum henüz bir olumsuzluk ile karşılaşmadım ki zaten sen 40’dasın şuan acilden bile girip baktırabilirsin 😊
[silindi] Deletedmom7373700 amin insallah, presnese hazretleri icerde ayri dunya kurmus takiliyor ben ne yapsamda ise yaramayacak… :D