annenur cunku doktorum sezeryanci basi resmen , basta bilmiyorduk takipliydik 32+5 de bana bir anda cift doz ciger gelistirici celestone ve magnezyum verdi cocuk her an dogabilir dedi. Kayinvalidem korktu Umraniye egitim arastirmaya acile goturdu ertesi gun , ordaki doktorda oyle bir seyin olmadigini, herseyin yolunda oldugunu o kadar acil olsa yatis vermek zorunda oldugunu soyledi , sonra ben yine doktoruma gittim ozeldeki , surekli normal doguma uygun ama li cumleler kurdu. Ve sonra kader surekli ayni doktorun hastalarini karsima cikardi. Hepsini boyle normal diyip diyip sezeryane almis 38 civari ve ciger gelistiriciyi bu yuzden vermis megerse. En son gecen hafta cuma ilhan varanka gittim acile agrim vardi. Hala bana normal icin sorun yok dedi catima acilmama falan bakti acilmam yok ama catim normale uygun , kendi doktorumsa catimin normal dogum icin uygun olmadigini falan soyledi. Kadin meslek hayatinda 2 3 tane normal dogum yaptirdiysa 100 200 kati sezeryani var. Zaten nobete de kalmiyormus ararsan gelmem dedi mesai icerisinde dogurursan ben dogurturum dedi :(