denizmanzarasi Kızlar tüp bebekte kaç gün iğne kullandınız ve opu işlemi kaçıncı gün oldu, yumurta sayınız kaçtı?
Sedos16 denizmanzarasi Geçen ay tedaviye başladım 2 tüp mariofert 7 gün genotropin sanırım 5 tane de gonalf kullandım. 8 yumurtam toplandı. 4 adet 5. Gün embriyom gelişti.Transferi bekliyoruz. Perşembe günü histereskopi yapılacak (:
minikcikolatammm13 denizmanzarasi 10 veya 12 gün gonalf kullandım tam hatırlamıyorum. Sonrasında çatlatma iğnesi yaptım. 18 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 5. güne en sağlıklı 3 tane geldi donduruldu. Biri transfer edildi negatif sonuçlandı dün
humeyrasmother denizmanzarasi 10 gün kullandım 11 gün çatlayama iğnesi vurundum 12 gün toplandı 12 yumurtam çıktı hepside 5 güne geldi
Betulee denizmanzarasi 10 gün iğne vuruldum 11. Gün çatlatma iğnesi 7 tane toplandı 4 tane döllendi 3 tanesi gelişti 1 tane transfer oldum ama ikizlere hamileyim tek yumurta ikizi oldu 🥰
Diren_kama Yumurtalar için 10 gün kullandım 11. Gün çatlatma iğnesi kullandım . 8 tane yumurta vardı 6 tane toplandı 5 tane dollendi .
denizmanzarasi Diren_kama çok güzel döllenen yumurta sayınız toplanana göre maş🙏🏻 Ekstra takviye kullanmış mıydınız?
denizmanzarasi Sedos16 histereskopi neden yapılıyor bu arada hayırlı olsun inş olumla sonuçlanır tedaviniz🙏🏻🌸
Diren_kama denizmanzarasi evet doktorumun verdiği takviye çok iyi ve hala kullanıyorum tüm vitaminler içerisinde sabahları hap şeklinde akşamları tozu var onu içiyorum
Sedos16 denizmanzarasi inşallah hepimizin olumlu sonuçlansin.. Histereskopiyle rahimde bir sorun var mı diye kontrol edilecek. Polip,miyom vs gibi
denizmanzarasi Sedos16 amin canım 🌸 anladım canım inş hiçbir şey çıkmaz 🙏🏻 Sonrasında direk transferi mi yapacaklar?
Sedos16 denizmanzarasi inşallah canım daha önce de polip aldırdım artık alıştım bu operasyonlara ☺️ hayır Ağustos adetimdennsonra yapılacak. Yani Haziran’da yumurta toplandı, 2 ay rahim dinlendirme yapılmış olacak kısmetse ☺️
denizmanzarasi minikcikolatammm13 öncelikle geçmiş olsun, inş dondurulan yumurtalarla pozitifi görürsünüz🙏🏻 Diğer transferi hemen regl sonrası mı olacak yoksa beklenilmesi mi gerekiyor?
minikcikolatammm13 denizmanzarasi beklenilecek büyük ihtimalle canım çikolata kisti var bende onu baskılar diye düşünüyorum bir kaç ay ☺️ Çok teşekkür ederim inşallah sen bu yolda kolaylıkla anne olursun🤲🏼🤲🏼
kubranur_71 denizmanzarasi Kaç gün kullandım hatırlamıyorum ama ilk tedavide 47 yumurtta toplandı ikincide 34 ilk tedavide 6 embriyo 5 güne gitti ikincide 4 embriyo 5 güne gitti
Eylul10 36 yumurta toplandı 15 i döllendi 11i AA kaliteye ulaştı ve donduruldu. 2 tane transfer edildi ve ikizlerime hamileyim 🥰
denizmanzarasi Eylul10 yaa çok sevindim hayırlı olsun ikizleriniz😍🙏🏻Kaç ay sonra transferiniz oldu yumurta sayınız fazla olduğu için bekledi sanırım doktorunuz demi?
kubranur_71 denizmanzarasi 47 yumurtta da belirtileri oldu ama ilerlemedi çok şükür 3 kere tüp bebek yaptirdim 2 si karnimda öldü 3 üncü 30+3 teyiz ama bu seferde 19 haftada doğum başladı serklaj la durdurdular
Eylul10 denizmanzarasi evet rahim dinlendirmesi yaptık bir ay sonra transfer oldu. İlk transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Tekrar Bir ay sonra ikinci transfer yapıldı 😍 umarım en kısa sürede dilediğiniz olur sizin de
Limonzeytin 13 gün gonal f kullandm 24 ymrtam toplandı. Benım normaldede ymrta rezervim fazla zaten o yzden fazla olmş oldu. Donduruldu ve 1ay sonra transfer oldum. 3.gün embrıyosuyla.
denizmanzarasi Limonzeytin hayırlı olsun dizinde evet fazla yumurta olmuş ama sanırım bu daha iyi bir şey 🌸