minissannee Ayseee60 bende de keseyi göremezsen kalbini duyamazsam korkusu var şu an her şeyin hayırlısı inşallah ☺️
Ayseee60 minissannee canım o bende de vardı hatta herkeste oluyor merak etme 😇 onları duyuyorsun diğerlerini bekliyorsun diğerleri güzel çıkıyor bu sefer de bi doğursaydım diyorsun. Sanırım doğunca da devam eder bu döngü. Annelik kolay değil bundan sonra hep onları düşüncesiz içini ferah tut sen 🤲🏻
Canancndn minissannee peki öğrenmeden önce hissettiniz mi bana çok değişik duygular geldi. Tabi biraz duygusallaşmıştım alla alla dedim bu kadar olamaz. 😃
Birgul minissannee ben ondan önceki ay kimyasal geçirmiştim bu oyle heralde demiştim hiç umutlanmamıştm o yüzden ☺️
Mucizebeklerkennn Adetim 18 gün geçmişti. Üç günde bir test vermiştim cikmamosti 174 ile ogrendim 18. Günde 😇
Nzziss Mucizebeklerkennn ya ben de 16 gün gecikmiştim test verdim negatif çıktı şuan 20 gün gecikti hala gelen giden yok. Test vermeye korkar oldum
Azraa33 Mucizebeklerkennn bende adetim 9 gün geçti adet günüm kan verdim çıkmamıştı kan vermeye gitmiyorum yoktur diye
Elizya18 Se19 merhaba benim de adetime on gün var test yaptım Çift çizgi çıktı ama erken olduğu için bilemedim siz idrar testi yaptınız mı ilk
-Mediss Minik_prenses gelişimi nasıl ben de bir gün gecikince 6 ile öğrenmiştim kilosu bir hafta geriden geliyor
gecekusuanne minissannee adet olmam gereken gun icime bi his dogdu test yaptim pozitif cikti gittim kan verdim 275.7 cikti 🥰🥰🥰
Sevda0 Reglim 6 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı tam emin olmak için kan tahlili verdim sonucum 965,5 çıktı 🤗