Azraa33 Mucizebeklerkennn bende adetim 9 gün geçti adet günüm kan verdim çıkmamıştı kan vermeye gitmiyorum yoktur diye
rizelipek Gün Gecikmemdeki beta sonucu 200 küsürdü ama 5. Günümde idrar testi ile öğrendim Kalp atışını da 8. Hafta ilk gittiğim kontrolde duydum
Zeyzey72 En son adetım 15 mayıstı buna gore 1 aydan fazla gecıktı 2 defa kan verdm cıkmadı en son 4 temmuzda kan verdm 338 cıktı acaba suan kaç be kaç haftalkk
Nzziss Zeyzey72 geç döllenmedir muhtemelen. Kaç haftalık olduğunu doktorun söyler canım ilerleyen zamanlarda. Benim de son adetim 20 Mayıs 8 temmuzda kaset test negatif çıktı ve hala adet olmadım bekliyorum bakalım😂😅
Mrszeyna Mngm benim_r TeoMom merhaba benimde 11gun geçti dün evde kaset test yaptim böyle ne var gibi nede yok gibi izi var çok hafifte pembe 2hafta öncede kahverengi l lekelenme görmüştüm_
Meleq Edaefem evet..acilde vermiştim kanı tekrar gitmedim sonuç göstermek için 2 gün sonra artışını takip etmek için kadın doğum acilde tekrar kan verdim yine e nabızdan kontrol ettim 1 hafta sonra da usg için kadın doğum polikliniğine gittim..
Edaefem Meleq Benim 4 gün kala kan verdim 4.98 çıktı gebelik görünmüyor şuanda dedi pazartesi tekrar gidicem o yüzden merak ettiğim için sordum hamile miyim diye ☺️