minissannee Ben adetime 4 gün varken 22 ile öğrendim 2 gün sonra 63 daha yeni ☺️ siz kaçla nasıl öğrendiniz acaba 🥰❤️
girl_boy_annesi minissannee ilk çocuğum da adetim 3 gün geçmesine rağmen 30 ile öğrendim🥰 2. Çoçuğumu adetim 20 gün geçti 15000 ile öğrendim 🥰
minissannee girl_boy_annesi her hamilelik her gebelik farklı işte ☺️ sağlıkla gelsinler de Allah’ım izniyle 🤲🏻
-Mediss Minik_prenses gelişimi nasıl ben de bir gün gecikince 6 ile öğrenmiştim kilosu bir hafta geriden geliyor
Neseeli minissannee kesinlikle öyle artık son günlerim her an gelebilir rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. 😍
cennetmelegininannesi İlk gebeliğim kayıp ile sonuçlandi ama onda 8 gün varken 237 ile öğrendim bunda 6 gün varken 68 ile öğrendim 🤗
minissannee cennetmelegininannesi 8 gün varken 237 bayağı yüksek ☺️ rabbim bu bebeginixe kavuşmayı nasip etsin ☺️
aylinpalaa minissannee ilk öğrendiğimde adetim iki gün gecikmişti beta değerim yalan olmasın 1429 gibi birşeydi🥹
cennetmelegininannesi minissannee amin İnsAllah 🤗 çok şaşırmıştım hatta bu 68 çıkınca o iki gün nasıl geçer diye stres yaptım kimyasal vs olabilir diye
hunilimom minissannee adet geçtikten 5 gün sonra felan sonra kan vermiştim 317 çıktı evde test yapmıştım emin olmak için kan vemistim bir daha vermedim 2 hafta sonra kontrole gittim