MG2357 Arkadaşlar 24+4 haftalık gebeyim,bugün başlayan aşırı halsizlik,baş dönmesi,baş ağrısı,bulantı yaşıyorum. Ağrım yok,daha önce de bu sorunları yaşamadım. Sabah kahvaltıdan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım. Korkuyorum.. fikri olan var mı acaba
Aynrsn MG2357 bir haftadır aynı şeyleri bende yaşıyorum doktorum hastaneye yatıracağını ve vitamin takviyesi yapacağını söyledi
melikenehir MG2357 6 haftaligim 2 haftadır bunların hepsini yaşıyorum hamilelik belirtileridir korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama siz yine de bi dr a görünün gecmis olsun 🌸
melikenehir MG2357 havalarda sıcak oda etkiler bende aşırı halsizim sabahtan akşama kdr midem bulanıyor vitamin fln kullanmak için kan değerlerime baktircm yoksa bu şekilde hem ben hemde 3.5 yasinda kizim var oda benimle birlikte yıpraniyor
Aynrsn MG2357 12 +1 deyiz biz tansiyonum bazen düşük çıkıyor ve aşırı kusmadan dolayı kan geliyordu ağzımdan ara ara göz kararmalari doktoruma söylediğimde hastaneye yatıracağım ve vitamin takviyesi yapacağını söyledi