Kizlar benim adetim zaten düzensizdi hamile kalmadan önce. Artik bebek istiyoruz dedigimiz ay doktorumla görüstüm, düzensizligimden dolayi hemen olmaz diye korkuyordum. Folik asit ve adet düzenleyici dogal bir ilacla destekledik ve ikinci ayda sükürler olsunki hamile kaldim. Bebek istedigimiz aya kadar afedersiniz ama hic öyle kacamak falan olmadi yani prezervatif ile korunduk.
Oglum artik 7 aylik oldu, sezeryan olmustum.
Suanda son adet günüm 30 Mayis, hala adet olmadim, iki hafta öncesinde falan karnim acken cok midem bulaniyordu, suanda o biraz daha iyi ama mesela arabayla bir yere giderken bulaniyor simdide. Sabahlari cok fena gaz sorunum oluyordu (ilk hamileligimdede asiriydi bu problem).
Beyaz akintim var bir kac gündür, dikis yerlerimde aciyor.
Az öncede bir yerde ilk haftalarda rahim büyümeye basladigi icin dikis yerleri acirmis diye okuyunca iyice bir iskillendim. Bir türlü test alip yapmak nasip olmadi, insallah yarin yada sonraki gün yapacagim. Merak ettigim, hem düzensiz adet görüp hem korunuyorken hamile kalinirmi ya? Düzensizlik olunca olasiligi daha düsük gibime geliyor ama basina gelen varmi acaba?