Gulkpsz Hanımlar Konya da doktor önerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Memnun Kaldığınız doktorlar kimler yardımcı olabilir Misiniz şimdiden teşekkür ederim
Rabiakaptan Gulkpsz Gulkpsz konya medova güler altıntepe ben çok memnun kaldim çok ilgili bi bayan odadan içiniz cok rahat cikiyorsunuz ben kesinlikle tavsiye ederim,ama doğum ücretlerini bilmiyorum bende oğrenmedim daha
1Gnc-- Çocuğunuz olmuyorsa şehir Hastanesi’nde tüp bebek bölümdeki doktor çok iyi bende ona gidiyorum
Osman123 Özel hastane Farabi doğum için orası refika hanım çok iyi bir Kadın doğum uzmanı ilk doğumun mükemmel oldu Normal kontrol diyorsanız beyhekim Araştırma hastanesi tuba bıyık çok ilgili bir doktor
Senagg 1Gnc-- bende ondan randevu alacağım inşallah. Tüp bebeği orda mı yaptırdınız? Yardımcı olur musunuz rica etsem süreçle ilgili. Ben Ali Acara gittim. Tüp bebek önerdi de
1Gnc-- Benim rahimde sorun olduğunu söylediler bende direk o doktora gittim ameliyattan önce aşılama önerdi benim yumurtalıklar büyümedi sonradan ameliyat oldum 9 ay sonradan kendiliğinden hamile kaldım şuan hala tüp bebek bölümüne kontrole gidiyorum
1Gnc-- Sigortanız varsa ilaçlara rapor çıkıyor ilk muyane oluyorsunuz eşinizden tahlil istiyor sizden de rahim flimi çekilmediydeniz rahim flimi istiyor eğer bi sorun yoksa aşılamadan başlıyor eğer sorun varsa direk tüp bebek yapar
Senagg 1Gnc-- sağlıkla kolaylıkla evladınızı büyütün inşallah 🤲🏼 evet Ali acar muayene ücreti bile uçuk bir fiyat. Eskiden tüp bebeği tıpta yapıyormuş ama şuan novafertil mi ne varmış orda yapıyormuş 18 binlira imiş 😅 bu Dilay hanımı da tanıdık önerdi gideceğim inşallah. Nasıl anlayışlı mı? Şehir hastanesi doktorları pek ilgili olmuyor ama orda durum nasıl bilmiyorum. Ben Ispartada 3 ay gittim şehir hastanesine klomen verip verip yolladı bakmadı bile yumurtalar ne alemde diye.. Belki de şimdi onun ceremesini çekiyorum 😓