Kubra_6 Kızlar iyi akşamlar 11+1 günlük hamileyim kabızlık sorunu yaşamıyorum ama gaz problemim var afedersiniz gazımı yapamadığım için karnım inanılmaz şişti ve ağrı yapıyor aynı sorunu yaşayan var mı varsa neler uyguladınız da yardımcı oldu size 😊
esmaozdemir76 Kubra_6 bende çok çekiyorum o konudan ya. Ben arada zeytinyagi içiyorum bı kaşık o iyi geliyor aç karnına kavun karpuz kayısı yiyorum o çözüyor. Bide yürüyüş yoksa çatlayacak gibi oluyorum
Crnn_1 Kubra_6 2 aylık hamileyim 5-6 aylık gibiyim bende de aynı problem var çok rahatsız oluyorum gören cinsiyeti soruyor direk düşün yani
Nil2736 Kubra_6 gaz yapan yiyecekler yeme bence. Bide kimyon kullan herşeyine. Bilmiorm yani ne nası iyi gelir
Kubra_6 Eslem_1 normalde yürüyordum canım böyle bir problemim yoktu ama 3 gün önce pembe bir leke geldi onun için düşük önleyici iğne vurdular 3 gündür yatıyorum ve kalkmıyorum yerimden ama gaz sorunu hem karnımı baya şişirdi hemde ağrı yapıyor
Kubra_6 esmaozdemir76 ay çok zor ya valla bende yiyorum ama fayda etmiyor göbeğim hiç yokken şuan resmen 5-6 aylık hamile gibi duruyorum 😂