11bebekler Arkadaşlar kafam karıştı 39+5haftalıgım dün kontrole gittiğimde doktorum oğlumun boynunda bir tür kordon olduğunu söyledi.sancım açılmam henüz yok salı gününe kadar olmazsa suni Şancı deneyecekmiş açılma olacakmı diye.ben normal doğum istiyorum eğer kordon sıkıysa bebeğin kafası inmez dedi eğer geniş bol bi şekilde dolanmışssa normal olur dedi onu doğum esnasında anlıyoruz dedi olmazsa sezeryan olacak. Sizce ne yapmalıyım hiç tehlikeye atmadan sezeeryanmı olmalıyım yoksa normal doğumu denemelimiyim??
Nulu Canım sen bilirsin tabi ama Kordon dolanması çok tehlikeli olabiliyor ben şahsen riske atmazdım sezeryana evet derdim
11bebekler Bebeğinin hareketleri kalp atımı fln çok şükür iyi genelde bebeklerde kordon dolanması olup dedi doktorum tehlikeli fln demedi benimde kafam karıştı suni sancı çekipte sezeryana gitmekte var sonucta🤔
KadriyeDerin Kuzum kordon boyunun koşa olup olmadığını hiç söylemedimi bildikleri şeylerden ihtimallerden neden bahsetmiyorlar söylemiyorlar annelere ya sinir oluyorum bakın kordon boyu uzunsa boyna dolanmış bile olsa kanala indiyse bebek ufak makata atılan kesikle bebeği çok rahat normal Doğum ile dünyaya getirebiliyorlar tavsiyem araştırın ve doktordan beklenmedik cevaplarda olumsuz şeylerde ama diye başlayan kelimelerle siz ikna edin doktorunuzu bilmiyorlar diyip işlerine ne kolay gelirse hemen sezeryana yönlendirmeye çalışıyorlar kordonu öğrenin ve ona göre sezeryan olun tavsiyem size bu suni sancı çekip kanala inmiyor diyip o acıları yaşayıp tekrar sezeryan olmak bıçak yarası yemek vücudu çok yıpratırsınız ama önemli olan tabiki bebeğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
11bebekler KadriyeDerin amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağ salim allahım yavrularımızı kucagımıza