Baharrr10 Kızlar merhaba, Kayınvalidem kıyma göndermiş yarısı çözülmüş yarısı çözülmemiş buzluydu. Çözülmüş kısımları alıp çözülemeyen tarafı tekrar koysam buzluğa bişey olur mu
Motherandbaby Baharrr10 et ürünlerini ikinci defa dondurmak çok riskli eğer çok fazla değilse pişirip değerlendirin. Mesela köfte yapıp buzluğa atabilirsiniz. Hem elinizin altında hazır yemek olur.
Mysaa Baharrr10 supheylyse koyma bence canım öyle şüphede kalınca tereddüt oluyor bende için de rahat etmiyor yerken sonuçta çözülen kısım da bakteri üretiyor
tgbyvz95 Baharrr10 defalarca koymşmdr memleketten getirene kadar açılıyor yeniden atıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım
Aslialp Motherandbaby e köfte yapıp buzluğa atınca da ikinci kez dondurmus oluyor öyle de riskli değil mi zehirlenirler Allah korusun
Zeynephze Hiçbir şey olmaz tamamen buzu erimiş olursa dondurulmaz ama bu daha donuk sayılır korkma bence
Motherandbaby Aslialp pişirip koyduktan sonra neden zehirlensinler. Çözülmüş kıymayı çiğ dondurmak riskli bakteri üretiyor çünkü.
Aslialp Motherandbaby gerçekten mı bilmiyordum vallahi. Çözülüp pişince atılıyor yani yeni bir şey öğrenmiş oldum
cennetmelegininannesi Size sebep olmak istemem ama bazen buzluktaki eti yemek yapmadan önce çıkarıp çözduruyorum fazla kalanı yine buzluğa koyuyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadık hatta bazen aynı eti kaç defa dondur çöz yaptığımi bilmem