Elif4334 Dmlsnmzz benim ilaç bittiğinde değişmişti bence doktoruna sor öyle al pahalı sonuçta boşu boşuna alma
Summertime Dmlsnmzz ben her seferinde aile hekimine yazdırıyorum sadece bir keresinde hemşire 30lu kutusunu vermişti ellerinde hep olmuyormuş oldukça veririm demişti.
BayanYaman Dmlsnmzz banada sağlık ocağındaki ebe vermişti devlet veriyormjş bitmeden birkaç gün önce mesaj at ayarlıyım dedi
Dmlsnmzz Ebru4178 aaa ölemı benım özelde doktorum yazmıstı parayla almıstım bedava alındıgını bılmıodum 😁 yarın bı gıdıp bakıcak tesekkurler
Rukiyee Ebru4178 decavit i sağlık ocagından vermiyorlar diye biliyorum cünkü bana vermediler sağlık ocağındaki hekime yazdırabilirsin dediler☺ Devit3 veriyolar sağlık ocagından
Ebru4178 Rukiyee ben her ay kontrolümde hangi ilacım bittiyse ebe veriyor kan ilacı hariç decavit ve devit3 3 kutu alıyorum ikisindende
Elif4334 Tbrk ben genelde bikaç vitamin ilacı kullandığım için hepsini beraber alıyodum tekli fiyatını tam olarak bilmiyorum ama ek vitaminleri devlet karşılamıyor
Dmlsnmzz Elif4334 sanırım kullandıgın ılaclarda balık yagıda var cunku doktorum banada verıcektı ama ben haftada 2 gun balik yiyip tiksinmedigim icin yazmadi sanirim balik yagi olan ilaci devlet karsilamiyor kendi ucretiyle aliyorsunuz
Rukiyee Doktora muayene olmadan hap yazdırdığımızda da muayene ücreti çıkıyo mu bu konuda bi bilgisi olan varmı😊