Ceylincal Aytnnn bende 38+1 oldum bugün ama maalesef tık yok. Durmadan yürüyüyorum, squat çekiyorum, egzersiz yapıyorum. Kendimi ekstra yormamaya çalışıyorum ama bizim kız içerde rahat gibi 😂
Kartaaneesiii Aytnnn bizde 37+4 olduk bende kesinlikle doğsun istiyorum artık sağlıcakla tabi sabah baya bi sancım oldu bazen çok baskı yapıyor aşağıya doğru ıkınma hissi geliyor ama yok öyle düzenli sancı su gelmesi falan olmadı dört gözle bekliyorum 😅
cigdem4154 gamzelim1 mecburi sezeryan mı peki bende yarın 40 hafta olcam 3500 dü en son gittiğimde kilosu acaba sezeryan mı yapar ki 🙄
Aytnnn @Ceylincal yaa bizim kızdada bir tık yok, yürüyorum normal işlerimi göriyorum ama gelmek istemiyo
Ksknsy Bende 38 haftalığım ama gelen giden yok bu arada sizler genitalde baskı sancı hissediyormusunuz aynı zamanda belde benim 1 buçuk haftadır bu tarz ağrılarım var bazen öyle oluyorki çıkıyor herhalde diyorum
96esra Aytnnn bende 39+2 yim ama ne bi sancı var ne başka bisi doğurmak istiyorum artik cok zorlanıyorum 🥲
cigdem4154 gamzelim1 suni sancıyı kabul etmeyi düşünmüyoruum genel olarak bakıyorum suni sancı veriliyo ama sezeryana alınıyor o yzden ya bi de benim anneminde hiç olmazmış açılması inşaAllah anneme çekmemişimdir. Sezeryan şuanda beni aşırı zorlar bi de taşınıcam doğumdan sonra 😩