Dobbymommy Bugün 40+1 olduk oğlumun gelmeye niyeti yok. Bugün nstde sancı çıkmadı ama artık ağrılar hissediyorum ve vajinamda aşırı baskı hissi oluyo. Kendi doktorum yarın izinden dönüyo nöbetçi doktor alttan muayene yapmadı o yüzden. Acaba sancı çıkmasa da açılma oluyo mudur merak ettim
Ayliz_123 Dobbymommy olur canım bazısı hissetmiyor bile benim düzenli sancılarım var ama açılma yok herkes te farklı oluyor
Dobbymommy tgbyvz95 Başka ne belirtileriniz var peki hissettiniz mi baskı ağrı vs. Bebek hareketleri devam ediyor mu
tgbyvz95 Ayliz_123 34+5 de öğrendm haftası erken oldugu için gönderdi yarın sabah erkenden gitcem 36+0 oluyrm bakalm ne dick . ciger geliştirici igne oldm bide progestanla doguumu erteleme calısıyrz
Dobbymommy tgbyvz95 Bizimki De baya hareketli De acaba kanala girince hareket azalır mı merak ettim bakalım yarın kontrolde ne diycek doktor
Dobbymommy tgbyvz95 40+1 zaten açılma olmadıysa doktor bi müdahalede bulunur gibime geliyo artık zaman daraldı
moonstone Ben 7 cm e kadar sancı hissetmedim sancı hissetmediğim için suni sancı taktılar ve o şekilde doğum yaptım
Dobbymommy moonstone Yaa böyle okuyunca güzel geliyo kolay olmuştur doğumunuz inşallah, nasıl suni sancı zor muydu? Hiç hissetmediniz mi O zamana kadar baskı ağrı falan nasıl fark ettiniz
moonstone Dobbymommy günüm gelmişti zaten canım 4 cm açılmayla gittim doktor suni verme taraftarı değilim kendi sancılarını bekleyelim dedi 10 saat kadar bekledik çok hafif adet sancısı gibi sancılarla 7 cm oldu. Bu arada odanın içinde sürekli yürüdüm ve açılma egzersizleri yaptım bol bol hurma yedim. Suni sancı evet zor ama 2 saat kadar sürdü son yarım saat çok zorladı. Suni olmasa açılma da olmazdı o sancı zaten açılmayı sağlıyor.
Deletedmom21662 Dobbymommy inanın hiç belirtim yoktu 41 haftamdaydım 2. doğumumdu ilki de normaldi bu da normal oldu çok şükür hızlı bir doğumdu ♥️