csmaknc Kızlar 2 haftaya düştü muayeneler daha önce görümcem gittiğim hastane için aynı ay içinde 15 günden az sürede gidersen muayene ücreti ödemiyorsun demişti ama sizin nasıl oluyor hala devam ediyor mu bu geçen gittiğimizde ödedik biz
Bayancorek csmaknc Benim takipli olduğum hastanede muayeneden sonra 9 gün içinde gidersen ücret ödemiyorsun, hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.
Beymin csmaknc ben 10 gün içinde diye biliyorum canım. Daha önce 10 gün içinde gittim ücret ödemedim, umarım 15 gündür :)
benimmdunyamm csmaknc bizim hastanede 10 gün valla hafta sonu da sayıyor zaten bende 9 gün falan ayarlıyorum gidiyotum
Deletedmom83940 csmaknc muayene olduğunuz günden itibaren 10 gün içinde giderseniz ücret vermiyorsunuz
mirage333 csmaknc 10 gün icinde gidersen ucretsiz benimki. Her hafta gidiyorum artık oyuzden 1 hafta ucret öduyorum 1 hafta odemiyorum.
Aydogdu2 csmaknc gittiğim hastanede 10 gün için de 2 kez gidebiliyorum 1 muayene 1 kontrol 3. Kez gidersem yeni muayene ücreti veriyorum çok saçma bence
Yasemibrahim Aydogdu2 ben gecen muaneye gttm sonra 2 kere daha kontrole gttm yani toplam 3 oldu almadılar para hastaneye göre degişiyo sanırım bazı yerler 9 gün içinde kaç kere gidersen git almıyo bazısına 3 üncü kontrole alıyo