FBK-DUZGUN Kızlar dün idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim hastanede nabız 130 çıktı EKG çektiler yine aynı bugün 135 ve 140 arası hep doktor taşikardi dedi ama üstüne çok düşmedi enfeksiyona odaklandı böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda
Yeter1254 Benim taşikardim var 145 lerde giderde doğuma 156 ile girdim bu yüzden ilaç Başlamam lazım dı 35 hafta da aldılar ilaç Bebeğin oynamasını azalttı
FBK-DUZGUN Yeter1254 İlaç tetikledi dimi hareketsizliği benimde 3 gündür hareketleri az ben hissedemiyorum ama ultrasonda sorun çıkmadı ilaç vs de vermediler
Yeter1254 FBK-DUZGUN evet baya hissetmedim ben ultrasonda iyi ama bebek nst de oynamıyor en sonun da kalp doktoru ağır ilaç başladı kadın doğum da ben bunu kabul edemem dedi aldı bebek ölebilir dedi alalım küvezde kalsın dedi
Yeter1254 FBK-DUZGUN ilaç başlamaştm ama az mg oda bana fayda etmedi yükseltince kadın doğum zaten oynamıyor dedi almam lazm dedi
Vera09 FBK-DUZGUN evet nabzım çok yükseliyo çarpıntım var dedim o da pek üstünde durmadı. Kan değerlerinize baktırdınızmı? Benden kan tahlili istedi kansıZlık var ondan olablir dedi
FBK-DUZGUN Vera09 Dün bakıldı hepsine ama kansızlık çıkmadı 14. Haftadan beri kan ilacı kullanıyorum aslında
FBK-DUZGUN Vera09 24 haftalık şehir dışındayım farklı bir doktora gittim o birşey demedi kendi doktorumla henüz görüşmedim kafam çok karışık
FBK-DUZGUN Yeter1254 Sizin kaçıncı haftada başlamıştı çarpıntılarınız . Çok teşekkür ederim bu arada yardımlarınız için dediğiniz gibi bir kardiyologla görüşeceğim
Yeter1254 FBK-DUZGUN 6 aydan sonra baya arttı benimki ilk aylar sorun yoktu ilaç Bile kestim hiç kullanmamştm