Asillll Bayanlar merhabalar 29+4 günlüğüz tek yumurta ikizlerine son 3-4 gündür böyle saat 5-6 gibi aşırı kötü oluyorum başım dönüyor gözüm kararıyor neolur yardım edin ne yapmam gerekiyor veya ne oluyor bana
twinmama2 Asillll merhaba benimde öyle oluyordu bir baygınlık hissi geliyordu o bunaltıcı saat gelmeden önce duş almaya çalıştım ayran içtim krndimi serin tuttum açıkçası uyku hali olmasın diye dusumu aldım hep çünkü uykuda ekleniyor bayılmış gibi oluyordum geçti çok şükür
Gamzesaa Asillll benim aklıma ilk şeker geldi yükleme falan yaptırmış mıydınız hipoglisemi olabilir benimde öyle oluyor sık sık tokluk şekerim çok düşük çıkıyor
Minik_prenses Asillll yanınızda tansiyon aleti varsa o an ölçün temin edin yada sağlık ocağı acile falan gidin en azından tansiyon olup olmadığını bilirsiniz Benim de 30.haftada başladı tansiyon düşmesi belirtileri aynı
Asillll Gamzesaa değerlerim gayet normal çıkmıştı ama e nabızda var ekran görüntüsü çektim ama nasıl buraya atılır bilmiyorum
Gamzesaa Asillll görüntü paylaşmayı bende bilmiyorum ama açlık tokluk şekeriniz arasındaki fark çoksa ondan kötü hissediyor olabilirsiniz
4141 Asillll İlk hamileliğim de yoktu böyle bişey ikincide oldu ara ara sigara içiyorum 😔 ondan oluyor sanırım ilk hamileliğim de hiç içmemiş tim
Asillll 4141 benim de ilk hamileliğim ikizlerime bilemedim nedenini bide doktor randevumuz çok uzadı bayram vs daha 25 temmuzda 36 gün olucak gittiğimizde