Mothersbaby Kızlar 27+4 günlük hamileyim. Birkaç gündür bel, kasık, bacak ağrısı çekiyorum. Özellikle bugün bayağı ağrım var. Ne yaparsam iyi gelir sizce?
Esra33-34 Mothersbaby canım doktor ağrılar ıcın magnezyum verıyor. İlla her agrı erken dogum olmuyor. Ama doktoruna yazıp bilgi alabilirsin🌺
Mothersbaby Dilekaktassss bebek ağırlaştığı için ve Rahim büyüdüğü için bu ağrılar normal değil mi? Öyle doğum yapacak kadar aşırı ağrı çekmiyorum. Sadece birkaç gündür ağrım başladı
Iremshn Aynı ağrılar bendr de hep var normal yani sancı gibi değilse ve geçmiyor kemiklerimin hepsi ağrıyor 😬
Mothersbaby Iremshn evet sancı gibi değil böyle dediğin gibi kaslarım kemiklerim ağrıyor yoksa şuana kadar asla yerim durmam çoktan gitmiştim doktora
Mothersbaby Esra33-34 evet magnezyum kullanıyorum. Doktorum şansa izne ayrıldı. Yazdım bakalım dönecek mi
Mothersbaby Birminikcivciv hayır bebek hareketlerinde de bir sıkıntı yok sadece kaslarım kemiklerim ağrıyor o da öyle korkunç bir ağrı değil. Sadece günlük hayatımı etkileyecek bir ağrı