AiA Kızlar kehribar taşının çocuklar diş çıkartırken çok faydası varmış . Kolye olarak satılıyor ama ben güvenemiyorum sahtemi gerçek mi ? Bulan bilen satan kullanan varsa yardımcı olabilir mi ??
Mariaisa AiA AiA tamamiyle sahte. Bnde düştüm o hataya aldım oğlum küçükken 200 tl kolye hemde sertifikalı falanmış hepsi yalan dolan. Geldiğinde plastik boncuk geldi . Güvenmeyin almayın. Gerçek kehribarı eski satıcılarından bulursunuz ben Mardin’den getirtmiştim.
Asiyeomur AiA ablam instegramdan yegenim için almıştı kolyesini çok faydasını gördü ve kolye biliklek seti olarak da var.ürünlerinde sertifikalı garantisi var ablamin önerisiyle 3 4 kişi aldı ve memnunlar bnde oğlum için almak istiyorum
AiA Mariaisa ayy canım bende öyle birşey başıma gelmesin diye açtım bu postu . Umarım gerçek bulurum ve oğluma faydası olur 🙏🏻
AiA Asiyeomur acaba instegram adresi ne aldığı yerin ? Bende oğluma bakacağım 😇 tşk ederim bilgi için
Mariaisa Asiyeomur bende bu siteden aldım tavsiye üzerine ama tamamen sahte ürün geliyor kehribar ile hiç alakası Yok boncuk gönderiyorlar .