minikcikolatammm13 Başına gelen var mı sonrasında nasıl bir yol izlediniz. Doktorum aslında önce baskılama yapacaktı fakat sonra karar değiştirip transfer yaptı tutmadı o da
HHhhK minikcikolatammm13 baskilama ne bilmiyorum benimde ilk tup bebek tutmadi ikinci tuttu ilkinde 5 nci gun embriyosu ve 6 tane idi ve donduruldu iki uc ay sonra transfer edildi tutmadi ikinci tup bebek covid zamanina denk geldi oyuzden dondurma islemi yapilmayacak dedi doktorum ucuncu gun embriyosu ve uc taneydi embriyo ikisini taze transfer edildi elhamdulillah dogdular
gizemfield minikcikolatammm13 çikolata kistiyle hamile olmuşum ben haberim yoktu ameliyatta doktor söyledi. Darısı başınıza inşallah
minikcikolatammm13 HHhhK maşallah canım🧿 bende çikolata kisti var onun için İğne ile geçici menapoz oluyo o zaman kist küçülüyor adet olmayınca. Benimde şu an 2 tane dondurulmuş var. Adet olmayı bekliyorum🙇🏼♀️
minikcikolatammm13 Haticeask tedaviye başlamadan önce 7 cmdi. Transfere yakın 9 cm oldu ona rağmen yapıldı çok üzülüyorum ya. Siz ekstra bişey kullandınız mı
Haticeask minikcikolatammm13 benim ilk öğrendiğimde 4,5 cmdi. Bitkisel macun kullandım C life belki duymuşsunuzdur onun etkisi oldu diye düşünüyorum
minikcikolatammm13 Haticeask kullandım 3 4 kavanoz😔 soğan kürüde yaptım her şeyi denedim ama olmayınca olmuyor demekki benimde imtihanım bu sanırım
Haticeask minikcikolatammm13 kafanızdan olmuyoru atın lütfen.Bende böyle diyordum sonra saldım tamda o zaman da oldu
minikcikolatammm13 Haticeask haklısınız ama o da çok zor az çok tahmin edersiniz😒 hayırlısı bakalım bu saatten sonrası için
Haticeask minikcikolatammm13 Dua edicem sizin için rabbim en kısa zamanda müjdenizi verin kucağınızı boş bırakmasın 🙏🏻🤗