Kele-bekler1 Kızlar merhaba ben ilk doktora gittiğimden kesemizin fotoğrafı bu bir arkadaşım yok mu asagıda kese acaba bana öyle geldi filan dedi ama ben anlamadım sizin ilk fotoğraflarınız ve keseniz nasıldı bir bakabilir misiniz benimkine 🙏🏻 [https://resimyukle.io/r/zB2gNWF2y7]
Ebbruc Kele-bekler1 kese boyutu vs kişiye göre değişen şeyler o yüzden hiç başkalarını dinlemeyin siz, inşallah sağlıkla büyür keseniz ve bebeğiniz 🙏🏻 Benim 4+1de belli bile değildi kesem bu kadar şimdi 11+1 olduk
nilsmomy Kele-bekler1 canım benim 5+3 te gitmiştim bu kadardı kesem aynı. Bence hiçbir sorun yok sağlıkla gelsin inşallah
Deletedmom7373700 Kele-bekler1 arkadaşınız doktor mu ? Eğer değilse bence olumsuz yorum yapmasın. Zaten insan bu süreçte stresli oluyor. Bide yok mu aşağıda mı falan diyo insanı iyice strese sokar
Kele-bekler1 Amiiin canımm benim içimi rahatlattın çok teşekkür ederim insallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻❤️ Ebbruc
Ebbruc Kele-bekler1 inşallah canım inşallah, herkesin hamileliği farklıdır o yüzden dışardan duyduklarını pek önemseme, bi kadının her hamileliği bile farklı oluyo. İçini ferah tut, sağlıkla kavuş inşallah bebeğine ☺️
Kele-bekler1 Ahh canım benim cok teşekkür ederim içimi rahatlattın valla Allah razı olsun gerçekten amiin insallah hepimiz sağlıcakla alalım 🙏🏻🥰 nilsmomy
Kele-bekler1 Evet canım insan ister istemez stres oluyor cok teşekkür ederim 🙏🏻 Hiç birsey değiller ama cok yorum yapıyorlar bende sinir oluyorum 🥺Deletedmom7373700