Nnanaa Deletedmom83940 evet yaa sosyal medya da görüyorum trendyoldan aldıklarını atıp dalga falan geçiyolar hoş değil 🤔 gardaşızzz 😂
Nnanaa Deletedmom83940 bazı gurbetçiler cidden bilerek mi.kur farkını anlamıyo ben de merak ediyorrum😂😂
Padfoot lena_moms yani dikkat çekmek için yapılan bir paylaşım olduğu o kadar belli ki. Aç interneti bak. Amacınız ne anlamadım. Linç mi yemek istiyorsunuz, tartışma mı yaratmak istiyorsunuz anlayamadım. Bide güzel bence diyosunuz valla çok ilginçsiniz.
lena_moms Padfoot asıl siz iyimisiniz Azerbaycandada durumlar pek iyi değil normalda kardeş ülkeyiz ve ülke başcılarmız durumumuzun çok iyi olduğunu söylüyor bende merak etsim türkiyedemi durum bizim kadar kötü bu kadar
Guncem Deletedmom83940 çünkü asgari ücretleri de 300 manat civariymis. Aslında yüksek bir meblağ değil yine de diğer yukseldigim konularda haklı olduğumu düşünüyorum😁
lena_moms Deletedmom83940 eğlenmiyorum soru sordum eğlenmek istesem eğlenirim fakat böyle konuda yapmam
Deletedmom83940 lena_moms senin için demiyorum gurbetçilerin geneli böyle tv de gördüğün hiç bir şeye inanma onlara kalsa asgari ücretle gül gibi geçiniyoruz ama öyle değil bu kış yakacağım kömür parasına 16 bin tl verdim en basiti gerisini sen düşün
lena_moms rizelipek cidden kötü maksatla sormadım bizim ülkedede asgari ücretle bir şey almak olmuyor halk isyan ediyor
lena_moms Deletedmom83940 Allah yardımcınız olsun bizdede durumlar iyi değil o yüzden rusyada yaşıyoruz
Deletedmom83940 lena_moms bizim gitme gibi bir şansımız yok maalesef kendinizi kurtarabildiyseniz ne güzel