Arkadaşlar merhaba, bebeğim 34+1 doğdu bugün 1 ay 1 günlük (düzeltilmiş değil normal hesaplıyorum) sütüm azaldığı ve bebeğim doymadığı için sma mama aldım. Bebek uyurken ne kadar çıkarsa o kadar sağmaya çalışıyorum, emzirerek süt çoğaltmayı denedim daha da azaldı, asıl sorum bebeğime 30ml 1 ölçek mama veriyorum günde 1 kez verdim 4-5 gündür ama sütüm bugün itibariyle tamamen kesildi bu mamayı kullanan ve 1 aylık bebeğine veren var mı? Kaç ölçek veriyorsunuz

Busranurmart merhaba bende prematüre annesiyim ama ben mama kullanmadım bebeğim sevmedi Kustu ben Aptamil prematüre bebekler için mamayı almsıtım ve sütümü sağmıştım cay kaşığıyla vermiştim açıkcası her ağladığında emzirdim çay kaşığı ile besledim yorulmasın emerek kilo kaybı yaşıyor diye sizin bebeğiniz farklı bence iki saatte bir besleyin yediğin yer yemediğini kusar üste çıksın diye yazmak istedim

Busranurmart benim bebeklerimde prematüre doğdu da üç kiloya ulaşana kadar aptamilin prematüre mamasını kullandık sonra smaya geçtik ben iki saatte bir 60 ml veriyordum emziriyorum da ama sütüm yok denecek kadar azdı yani mama ile doyum oluyordu siz yine de pes etmeyin gerekirse emzirme danışmanlığı alın ben emziremedim iki ay sadece emzirebildim sütüm azaldı bende hemen pes ettim şimdi çok pişmanım keşke üstüne gitseydim diyorum bol bol sağın yeşilik yiyin eminim sütünüz çoğalacaktır insana o an çok koymuyor ama sonra keşke diyorsunuz