Marsmelow themom_ eğriÇayır markası kullanıyoruz. Ayrı arı sütü, poleni de var. Güzel bir marka inşallah faydasını görürüz biz de.
themom_ balkizinbebegii inşallah kuzum amiiiin koskoca bir amiiin :) Allah isteyen herkese nasip etsin :,)
themom_ Huriye1996 ya valla neler denersek deneyelim Allah isterse nasip ederse oluyor :) kimine faydalı kimine zamanı gelince çözemedim ben bu işleri bilimsel açıdan :d insan vücudu işte herkesin farklı işliyor :)
Baharim Instagramda clife balli bitkisel karışımdan almıştım. İlk ay kutu bitmeden hamile kaldım. 1 yıldır istiyorduk olmuyordu. Hersey Allah’tan tabiki
Iremalya2 themom_ merhaba ben arısütü aldım 4 gün kullandım balla karıştırıp tadını beğenmedim içmedim sonra o ay infolic combo folik asit kullandım 6 aydır deniyorduk o ay gebe kaldım çok şükür 7 haftalığız :)) umarım sen de faydasını görürsün
Meyraas themom_ Beeo’nun arı sütü ve polenini kullandım ben, tüp bebek denemesinden 5 ay önce kullanmaya başlayıp tedavi süresince iğneler başlayınca belki olumsuz etkisi olur diye bırakmıştım