gorky 57 ☺️Bende bugün son kalan eşyalarını alıcam bez , araba , puset vs . Kızımın doğmasını bekliyorum
Sedavarol _ozlmm benimde 85 gün var doğumuma 14 Ekim de bize denildi ☺ 15 Ekim nikah 17 ekim düğün tarihim bakalım doktorum 2 hafta önce veya sonra farkedebilir dedi bizde bekliyoruz 🥰😇
Because _ozlmm bizimde son 60 gün 🥰ama içimde hep daha az varmış gibi his var.😅rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimize
yalcin_sevda _ozlmm Bende o günü iple çekiyorum bakalım saha 110 gunum var benim aşırı heyecanliyim ölüyorum mutluluktan her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum ekimin son haftası dedi doktorum bana doğuma bakalim prensesim ne zaman gelmek isteyecekkk
_ozlmm yalcin_sevda evet ya bende heyecan ile bekliyorum bazen zamanın bi an önce geçmesini istiyorum
gamzebngaa_dmr _ozlmm bizimde an itibariyle 86 gün kaldı 10 ekim görünüyor doğum bu aralar mide ekşimesi ve iştahsızlık başladı 🤦🏼♀️
_ozlmm gamzebngaa_dmr ay benim göğsümün tam altı inanılmaz yanıyor acıyo tek şikayetim bu iki gündür neden olur anlayamadım
gamzebngaa_dmr _ozlmm bebek yukarı çıktığı için mide ekşimesi oluyormuş mideye baskı yaptığı için öyle dediler ama ilk gebeligimde yaşamadım ben böyle bişey kızım keltoş doğdu acaba bu bebek saçlı mi ondan mı midem yanıyor diyorum eskilerin dediği gibi diye düşündüm ☺️
_ozlmm gamzebngaa_dmr hadi ya bu yanma mide ile alakalımıymış hiç aklıma mide gelmedi 😂 bakalım hayırlısı sağlıklı doğsunlar da saçlı saçsız farketmez 😂 ama evet eskiler hep öyle derdi 😇